Hur man installerar en Mustang backspegel

February 11

Hur man installerar en Mustang backspegel


Solen kan göra många skadliga saker till en Mustang. Det kan blekna färg, torr-rot interiör och crack streck. Men troligen det mest irriterande solen kan göra för din Mustang är att mjuka upp limmet som håller din backspegel på. Att få den spegeln limmad tillbaka upp kommer inte vara svårt, och om rätt åtgärder vidtas, kommer det inte komma ner igen.

Instruktioner

1 Avlägsna gammalt lim från vindrutan, med en platt rakblad. Detta kan åstadkommas genom att skrapa bladet över vindrutan. Limmet är vanligtvis klibbig och lossnar lätt.

2 Torka glasytan ren, med hjälp av tvättsprit. Detta är ett viktigt steg. Ju renare vindrutan, desto längre bindningen mellan glaset och backspegeln fästet kommer att hålla.

3 Skrapa vindrutan vända sidan av backspegelns monteringsfästet ren, med användning av ett rakblad. Allt överflödigt lim tas bort.

4 Ta bort backspegeln fäste från backspegeln genom att lossa insexskruven vid basen av backspegeln.

5 Rengör backspegeln fäste med tvättsprit för att avlägsna eventuella klisterrest och fett. När det är ren, bör du inte röra vid sidan av konsolen som ska limmas på vindrutan. Detta kommer att säkerställa de renaste monteringsytorna.

6 Applicera vindruta lim utformad för backspeglar på baksidan av backspegeln fäste. Tryck fästet mot Mustang vindrutan. Det bör läggas på samma plats som det var tidigare. Följ limmet tillverkarens anvisningar om hur lång tid du behöver för att hålla konsolen på plats och hur länge du måste vänta tills du kan montera backspegeln till konsolen. Tiderna varierar mellan tillverkare.

7 Montera backspegeln tillbaka på fästet och dra åt insexskruven ner.

Tips

  • De flesta auto leverans butiker säljer lim speciellt framtagen för limning backspeglar till vindrutor.