Hur du ändrar ett röstmeddelande signatur på en Motorola-telefon

March 7

Motorola är populär mobiltelefon tillverkare med flera mobiloperatörer. Företaget har en rad bästsäljande modeller som erbjuder ett antal populära funktioner. Bland de funktioner som erbjuds på nästan alla Motorola mobiltelefoner, inklusive Razr och KRZR, är röst posttjänster. Dessa röstmeddelanden tjänster omfattar ett stort meddelanderuta, i jour alternativ och en automatisk telefonsvarare signatur. Liksom många andra telefoner, kan Motorola du ändra din röst meddelande signatur så att det är din röst som hälsar ringer när du har missat sitt försök att kontakta dig.

Instruktioner

1 Slå din Motorola-telefon och tryck på "1" för att ringa upp röst postkonto.

2 Använd knappsatsen för att ange din fyrsiffriga lösenord på ditt konto och din röstbrevlåda hälsning och nya meddelanden kommer automatiskt att börja.

3 Tryck på "7" på tangentbordet för att ta bort alla dina nya meddelanden och följ anvisningarna för att trycka på knappen för "Ändra personliga alternativ."

4 Välj nyckel nästa för "Hälsningar eller inspelade namn" och följ uppmaningen att välja "Ändra personligt svarsmeddelande."

5 Välj det antal som motsvarar "Personligt svarsmeddelande" lyssna på instruktioner och talar ditt röstmeddelande signatur efter pipet.

6 Tryck på "#" tangenten när du är klar och koppla telefonen. Din nya meddelande signatur kommer nu hälsar alla som når din röstbrevlåda.