Hur man låsa upp min 3G-anslutning

September 19

Hur man låsa upp min 3G-anslutning


3G eller tredje generationens, är en standard för mobil telefon som uppfyller specifikationerna som fastställts av Internationella teleunionen. Tjänsterna inkluderar tillgång till Internet från din telefon, samt videosamtal, mobil-TV och trådlös röst telefon. 3G-systemet ger samtidig användning av data- och taltjänster. Den första 3G-anslutning lanserades i Japan 2001 under en pre-release av tekniken. När 3G-tekniken låses upp på din iPhone, kommer du att kunna använda Internet med alla trådlösa nätverk bärare. Det kan vara nödvändigt att manuellt låsa upp telefonen om trådlösa leverantören inte redan har gjort det. Detta kan behövas om du lämnar din trådlösa serviceområde.

Instruktioner

1 Köp en TurboSIM låsa upp kortet. De kan hittas på eBay eller på en iPhone leverantör. De kostar ungefär $ 10 och kan erbjudas när du köper telefonen.

2 Leta rätt på SIM-kortplatsen på toppen av din iPhone. Öppna facket med naglarna eller använda ett spetsigt föremål. Var noga med att inte repa din telefon.

3 Skjut ett gem i facket och trycka ner på SIM-kortet som redan finns i din iPhone. Det kommer att släppa och poppa ut. Spara den gamla SIM-kortet.

4 Sandwich det gamla SIM-kortet och TurboSIM kortet tillsammans, att se till att sex leder på varje kort kontakt med varandra. Skjut dem i spåret. Se till att varje ställer upp. Skjut dina kort tätt på plats så att den kommer i kontakt med de inre mekanik.

5 Slå på telefonen. Det kommer att säga att du inte har tjänsten. Vänta några minuter tills TurboSIM kortet belastningen i iPhone. Efter meddelandet går bort, kommer du att kunna få tillgång till Internet och utföra andra 3G-uppgifter på andra trådlösa tjänster.

Tips

  • Vissa iPhones komma med TurboSIM kort installerat. Kontrollera med din återförsäljare för att se om din iPhone innehåller funktionen.
  • Ring din trådlösa leverantör om du inte vill ha specifika funktioner på din telefon. Du kanske motvilligt ansluta till Internet och rack upp din faktura.