Så här uppgraderar Blackberry 8830 Software

October 15

Alla BlackBerry telefoner kommer med förinstallerad programvara som innehåller flera användbara applikationer. Att hålla kunderna nöjda, Research In Motion kommer regelbundet ut med uppgraderingar till sina BlackBerry telefoner. Varje uppgradering kommer med förbättringar av nuvarande program och ibland har helt nya funktioner. Bäst av allt, är varje mjukvaruuppgradering helt gratis för BlackBerry-användare. Det enda kravet för en uppgradering är en dator med Internetuppkoppling.

Instruktioner

1 Anslut BlackBerry till datorn med telefonens USB-sladd. Datorn bör automatiskt upptäcka telefonen.

2 Öppna webbläsaren Internet Explorer och gå till BlackBerry programuppdatering sidhänvisningen i Resurser i den här artikeln. Du måste använda Internet Explorer för att få uppdateringen.

3 Klicka på "Uppdatera" knappen längst ned på sidan programuppdatering. En nedladdning kommer automatiskt att börja. Om du uppmanas att installera BlackBerry programvara till datorn genom att följa den på skärmen för att slutföra processen.

4 Klicka på "Kör" när nedladdningen är klar. En serie av anvisningarna på skärmen guidar dig genom resten av installationen.

5 Koppla bort telefonen från datorn när uppdateringen är klar.