Hur Synkronisera en iPod till WMP

October 27

Hur Synkronisera en iPod till WMP


Windows Media Player (WMP) inte synkroniseras med din iPod. Den främsta orsaken till denna oförmåga är att iPod är en Mac-baserad produkt, medan WMP är en Windows-baserad produkt. Människor som används för att WMP och har nyligen köpt en iPod har ibland inget annat val än att lära sig om en helt annan musikprogrammet. Tillsatsen av en plug-in lurar WMP programmet i synkronisering med din iPod, vilket gör det möjligt att du kan slutföra varje funktion som du annars kan göra på iTunes.

Instruktioner

1 Ladda ner plug-in på ditt val som gör att din iPod att synkronisera med din WMP ansökan. Se avsnittet Referenser för förslag. Klicka på "Download" fliken av den föredragna ansökan. Detta kommer att fråga en "öppning" menyn för plug-in.

2 Tryck på "Spara fil" -knappen och spara ansökan på skrivbordet. När programmet har sparat, dubbelklicka på den nya ikonen för att installera plug-in. På menyn "Öppna fil", tryck "Run" komma till inställningsmenyn.

3 Klicka på "Nästa" och sedan välja en destination för plug-in. Svara "Ja" eller "Ja till alla" till varje respektive fråga, låt plug-in för att installera. Starta om datorn när installationen är klar.

4 Starta om datorn och starta Windows Media Player. Anslut din iPod kabel och iPod i datorns USB-port och gör att datorn för att upptäcka sin närvaro. När iPod har anslutits, kommer den automatiskt synkroniseras med Windows Media Player. Öppna WMP fönstret. Du kan nu lägga till nya låtar, skapa spellistor, lyssna på musik eller ta bort gammal musik på din iPod från WMP programmet.