Hur får Wi-Fi på en LG Vu CU920

July 10

LG Vu CU920, även känd som LG VU Touch, släpptes 2008 och ger dig en pekskärm i stället för den typiska knappsats. Många telefoner kan ansluta till Internet via ett Wi-Fi-anslutning; Tyvärr gör LG VU Touch inte kommer installerade med förmåga att göra detta. Detta betyder inte dock att du inte kan ansluta till Internet på telefonen.

Instruktioner

1 Se till att du har bredband på din telefon. LG VU Touch är en AT & T enhet, så du måste ha en bredbandsanslutning till Internet via AT & T, som erbjuder två servicenivåer i maj 2011. Du kan överföra 250 MB data för $ 14,99 per månad. Detta fungerar bäst om du använder Internet för att kontrollera din e-post eller sociala nätverkssajter ett par gånger om dagen. En $ 25,00 per månad alternativ är också tillgängliga och låter dig överföra 2 GBs data, vilket innebär att du kan vara på Internet på telefonen oftare.

2 Gå till telefonens modeminställningar för att stänga av 3G-bredband på och av. Ta upp knappsatsen och slå 277.634 # * #. Välj inställningen "Modem". Välj "Märkt nätverk" (alternativ 6). Välj "Märkt mode" (alternativ 2). Välj alternativet för nätverksläge.

3 Välj att låsa på 2G eller 3G-tjänst. Låsa på 2G tjänsten om du bor i ett landsbygdsområde så telefonen inte dränera batteriet genom att alltid letar efter en 3G-anslutning. Telefonen kommer fabriksinstallerade med 3G-anslutning på, så om du inte har ett batteri problem på grund av telefonen söker efter en 3G-anslutning, bör du aldrig oroa dig för detta.

4 Klicka på genvägar till webbsidor eller program som du har installerat på menyn eller välj webbläsaren att använda bredbandsanslutning med data plan du har köpt 3G. Din Internet-anslutning kommer automatiskt kopplar när du lämnar webbläsaren eller programmet.