Hur man skickar flera bilagor på iPhone

July 2

Hur man skickar flera bilagor på iPhone


Du kan använda tre infödda iPhone apps i tandem - "Bilder", "Mail" och "Meddelanden" - för att skicka flera bilder till en mottagare via ett textmeddelande eller e-post. Men för att skicka flera dokument, behöver du hjälp av en tredje part app. App Store erbjuder ett brett utbud av program som kan skicka meddelanden med flera bilagor. Oavsett om du väljer en huvudsakligen fildelnings app, såsom "Air Sharing Pro" eller en e-post app, till exempel "Grupp E med bifogade filer," hittar du en enkel process väntar på dig.

Instruktioner

Bilder

1 Tryck på "Bilder" på startskärmen.

2 Tryck på "kamerarullen", "Photo Library" eller ett visst album för att visa innehållet i en miniatyr galleri.

3 Tryck på "Share" ikonen böjd pil.

4 Peka på de bilder som du vill dela. Välj upp till nio bilder att skicka via MMS eller upp till fem bilder att skicka via e-post.

5 Välj "Share" -knappen på undersidan av skärmen, följt av "MMS" eller "E-post."

6 Ange mottagarens e-postadress på nya e-post eller telefonnummer på den nya MMS text som visas. Skriv en anteckning att följa den bifogade bilden miniatyrer, efter behov.

7 Tryck på "Skicka" för att skicka ditt budskap tillsammans med sina många fotobilagor.

Dokument

8 Tryck på "App Store" på startskärmen för att köpa en god kvalitet fildelning app, såsom "Air Sharing Pro" eller "Grupp E med bilagor."

9 Starta iTunes på datorn och ansluta din iPhone sedan.

10 Klicka på din iPhone namn under "enheter" i det vänstra sidofältet. Klicka sedan på "Apps" -fliken ovanför högra rutan. Tryck på "Sync" i det nedre högra att kopiera nya fildelnings app till din dator.

11 Rulla ner till "File Sharing" i "appar" -fliken. Välj din fildelnings applikation på den vänstra rutan för att visa dess motsvarande "dokument" rutan till höger.

12 Klicka på "Lägg till" längst ner till höger. Navigera till var och en av filerna på din dator som du vill dela och klicka på "Öppna" för att lägga till dem i "Dokument" rutan. Du kan också dra de önskade filerna i "Documents" rutan från Windows Explorer på en dator eller Finder på en Mac.

13 Knacka "Air Sharing Pro" från din iPhone startskärm. Från appen "Mina dokument" skärm, tryck och håll det första dokumentet tills "Dela" -knappen visas i nedre vänstra. Därefter peka på andra filer som du vill skicka. Tryck på "Share" -knappen och välj "E-post." Skriv mottagarens e-postadress på nya e-post och ett tillhörande meddelande, och sedan på "Skicka".

14 Tryck på "Group Skicka" från din iPhone startskärm om du väljer att använda denna applikation istället. Tryck "Tryck för att fast", följt av "Lägg till bilaga" och sedan "Välj dokument." Knacka det första dokumentet som du vill dela och sedan upprepa processen att lägga till andra filer. Knacka på "Klar" för att återgå till huvudskärmen; sedan på "Skapa". Skriv mottagarens e-postadress på nya e-post och en åtföljande meddelande och tryck sedan på "Skicka".

Tips

  • Du kan också överföra dokument till dina fildelnings program från inkommande e-post. Tryck och håll en e-postbilaga till dokumentet öppnas. Tryck på "Öppna i" och välj sedan fildelnings appens namn.
  • Andra fildelnings program med e-post kapacitet inkluderar Documents To Go, Go Dokument, Goodreader, Pages, Numbers, Keynote, Office2, Print, Quickoffice Connect och Readdle Dokument. Dessa program erbjuder en mängd andra funktioner, som möjligheten att redigera och zip-filer, skicka filer till andra program och montera molnbaserade filservrar, såsom Dropbox, iDisk och SugarSync.
  • Om du lagrar filerna du vill dela i en molnbaserad server och din fildelnings app kan komma åt det, kan du avstå från att använda iTunes för att överföra filer till din iPhone.