Hur man justerar ringsignalsvolymen på din Motorola Tracfone 175

February 28Massor av människor äger en Tracfone Motorola 175. Dessa brukar kosta runt $ 10 på Walmart. De är inte den bästa telefonen i världen, men de är billiga, och de gör tricket, särskilt om du behöver snabb, billig commo på språng. De har en mycket högt ringsignal, särskilt för att vara en sådan billig förbetald telefon, så du kommer förmodligen att upptäcka att du kommer att behöva justera ringvolymen strax efter att du köper den. Den här artikeln visar dig hur.

Instruktioner

1 Slå på telefonen och vänta tills den är klar uppstart. Tryck på den lilla svarta runda knappen och bläddra tills du ser alternativet för "Ringsignaler".

2 Enligt Ring Styles menyn ser du tre alternativ: Style, högt Ring Detalj och Mina ringsignaler. Välj Hög Ring Detalj. Det är där du kommer att kunna justera volymen på förbetald telefon.

3 Alternativet för "Ringvolym" bör redan vara markerat. Välj det.

4 Med hjälp av vänster- eller högerknapparna på telefonen kan du justera telefonens volym från 1 (lägsta volym) till 7 (den mest högljudda volym). Jag rekommenderar inte att använda den starkaste inställningen om du inte arbetar utanför där dess bullriga, eller om du har nedsatt hörsel. Ringsignalen kan vara extremt hög.