Hur att ställa in bländaren på en Sony H50 kamera

June 6

Hur att ställa in bländaren på en Sony H50 kamera


Släppt av Sony i 2008, är Sony Cyber-shot DSC-H50 9,1-megapixelkamera. Större än Sonys kompaktkameror är DSC-H50 utformad för att ge fotografer fler alternativ än de kunde få i en point-and-shoot modell, men utan möjlighet att utbytbara objektiv som digital single-lens reflex (DSLR) kameror erbjuder. Kameran har en 15x Carl Zeiss zoomobjektiv som ger en 35 mm filmkamera motsvarande 31 mm till 465 mm. Linsen har en öppning av F2.7 när den är inställd på 31 mm, och f4.5 med linsen inställd på 465 mm. Öppningen kan styras manuellt av fotografen.

Instruktioner

1 Sätt i ett fulladdat batteri och tomt minneskort i Sony Cyber-shot DSC-H50. Slå på kameran genom att trycka på strömbrytaren på ovansidan av kameran.

2 Vrid exponeringslägesratten ligger på toppen av kameran till bokstaven "A" Detta kommer att ställa in kameran i sin "bländarprioritet" -läge.

3 Justera hjulratten på kamerans baksida för att ändra bländarinställning av objektivet. Kameran justerar slutartid för att matcha din öppning inställningen för bästa möjliga exponering.