Hur man köper Tom Tom iPhone App

June 2

Hur man köper Tom Tom iPhone App


Lär dig att ladda ner och använda den nya Tom Tom iPhone app. Medan den inbyggda iPhone kartapp ger sväng för sväng riktningar, är det inte det lättaste att använda under körning.

Den nya Tom Tom iPhone app ger alla fantastiska funktioner du förväntar dig av fristående GPS-enheter till iPhone.

Instruktioner

1 För närvarande, för att ladda ner Tom Tom iPhone GPS-navigering app, måste du ha en iPhone 3G eller 3GS för att använda den. Dessa är de enda iPhones för närvarande med en äkta inbyggd GPS.

2 Gå App Store som vanligt och sök efter "Tom Tom". När du hittar det, ladda ner den per vanligt. Observera att till skillnad från de flesta iPhone apps kostar Tom Tom app för iPhone $ 100 USD. Om du är OK med detta pris (inte dåligt i förhållande till fristående GPS-system), klicka på Installera.

Du kommer att bli tillfrågad om ditt lösenord. Ange den och fortsätta med hämtningen.

3 När nedladdningen är klar, är du redo att använda fullfjädrad Tom Tom iPhone app.

Appen har liggande och stående vy, 2D och 3D-visning stilar och dag / natt lägen också.

Det finns också en bil adaptersats med en hållare, förbättrad GPS-hårdvaran, och laddare som kommer att säljas separat. Denna biladapter kit kan också användas med iPod Touches och första generationens iPhone för att ge GPS-navigering, tack vare den inbyggda GPS-enhet.

Tips

  • Överväga alla alternativ innan de köper denna applikation.
  • Eftersom iPhone kan bara köra en app i taget (ingen multitasking), kommer du inte att kunna komma åt andra program när du kör Tom Tom appen. Du kan ta emot samtal, som tillfälligt kommer att stänga Tom Tom appen.