Hur man programmerar sevärdheter i din GPS

February 18

Med en GPS-enhet i bilen är ovärderlig när du är på semester eller kör i okända städer; du kan programmera mottagaren att lokalisera intressanta platser, sevärdheter, restauranger och hotell. Här är hur man programmerar intressanta platser i din GPS.

Instruktioner

1 Upprätta en förteckning över specifika punkter av intresse för din resa. Till exempel, listar monument, museer, restauranger, hotell, bensinstationer och även bankomater.

2 På GPS-enheten, välj staden och nyckeln i en specifik adress eller kännetecknet. Vissa GPS-system använder "Predictive text" -funktion, som omedelbart kommer att visa läge matcher för välkända platser efter du skriver in endast ett fåtal bokstäver.

3 Vänta på att systemet för att analysera data. Beroende på GPS-program i din enhet, kommer tiden att variera på hur lång tid det tar att ge resultat. GPS-systemet först tittar på den aktuella platsen i sin förinstallerade vägkartan. Efter det beräknar den snabbaste rutten till destinationen.

4 Verifiera resultaten som visas i sökningen. Det kan finnas viss förvirring här, speciellt om butik eller restaurang du letar efter har flera filialer inom staden. I detta fall nyckeln i specifika branscher.

5 Vänta anvisningarna för att ladda upp. Det tar bara några sekunder eftersom de flesta GPS-prylar idag har snabba mikroprocessorer för att analysera data.

Tips

  • Syntetiskt tal för Resultaten presenteras i två olika sätt på GPS: genom att skriva ut anvisningarna på skärmen eller "berätta" du anvisningarna via röst snabb funktion.
  • Inte alla GPS programsystem är tillförlitlig och aktuell, så läs recensioner innan man köper. Fråga bilens tillverkare om varumärket GPS navigator de rekommenderar för sina fordon.