Hur man skickar pocketkamera video via e-post

February 23

Hur man skickar pocketkamera video via e-post


En ficka videokamera är en liten, bärbar enhet, som liknar storleken på en mobiltelefon. Dess enda syfte är att spela in video och spara information om den inmatade flash-enhet. När fångas, kan du ladda upp data till en dator och skicka videoklipp till vänner och familj via e-post. Filerna är små sida (videor), på grund av den tunga komprimering går igenom med fickan videokamera.

Instruktioner

1 Anslut USB-kabeln till USB-porten på fickan videokamera, sedan in den andra änden av kabeln till en USB-port på datorsystemet.

2 Slå på videokameran och ställ in den på "Visa" -läge. Momentant datorn står det har upptäckt en ny videokamera.

3 Klicka på "Start", följt av "(My) Computer" och slutligen dubbelklicka på ikonen videokamera. Ett fönster visas med alla lagrade videofiler. Klicka och dra videofiler från det öppna fönstret på skrivbordet.

4 Öppna webbläsaren, sedan logga in på ditt e-postkonto. Titel meddelandet skriver in adressen till den person du vill skicka videofilen till.

5 Välj "Anslut" och välj den importerade videofilen du vill ladda in i e-post. När filen har överförts till den e-klickar på "Skicka" för att skicka e-postmeddelandet.