Hur Använda Palm Pilots istället för papper för Läxhjälp sparar träd

September 29

Hur Använda Palm Pilots istället för papper för Läxhjälp sparar träd


Läroanstalterna använder papper i överflöd och även om de är återvinning, det finns ett annat sätt på vilket de kan skära ner. Använda Palm Pilots för läxor, skolor och högskolor kommer att spara träd genom att minska sin efterfrågan på papper.

Historia

Palm Pilots ursprungligen utvecklats för att hjälpa företagare att hålla koll på sina kontakter och möten. De hade begränsad kapacitet för att skriva, men nu finns det ett ökande antal program som gör Palm Pilot som gäller för utbildning.

Funktioner

En Palm Pilot är lätt och tillräckligt liten för att hålla i en hand. Bärbara hopfällbara tangentbord kan användas för att skriva var som helst när som helst och IR-kommunikation kapacitet tillåter enkel överföring av uppgifter och anteckningar.

Fungera

Eleverna kan använda Palm Pilot att skriva och lagra sina uppdrag, lämna dem i deras lärare med hjälp av IR-kapacitet och allt utan att använda papper. Palm Pilots har en uppgiftslista funktion som eleven kan använda för att hålla reda på sina hemuppgifter, en kalenderfunktion och en adressbok.

effekter

Enligt Boston College forskning om hållbar utveckling en enda person använder två tallar värde av pappersprodukter i ett år. Elever som använder Palm Pilots istället för penna och papper för sina uppdrag kommer vardera att spara två träd i deras skolåret.

potential

Ny programvara ständigt utvecklas för Palm Pilots i utbildning, inklusive möjligheten att lagra större dokument som en e-bok så att eleverna kan hämta sina läroböcker snarare än att behöva bära pappersversioner runt hela dagen. Om detta vore möjligt skulle det vara en lägre efterfrågan på läroböcker och träd skulle kunna räddas på detta sätt också.