Hur man gör en GSX-R Mer Rider Friendly

May 26

Suzukis GSX-R sportmotorcyklar erbjuder kompromisslös prestanda på en jämn banan. Men trots Suzukis bästa försök att öka förarkomfort, placerar racing orienterad maskin sin ryttare i en hopkrupen ställning som kan orsaka obehag efter några miles av ridning motorcykeln på gropiga verkliga vägar. Även eftermarknaden ger flera alternativ för att öka en GSX-R ryttare komfort, kan du göra själv några förändringar genom att ändra läget på motorcykel kontroller med hjälp av enkla verktyg. Det kan ta flera försök och flera testturer att skräddarsy din motorcykel till dina behov, men resultaten kommer att vara värt ansträngningen. Du kan hitta dig själv rider på bättre komfort.

Instruktioner

Omplacering kontrollerna

1 Sitt på motorcykeln och lyft av den dess cykelställ. Vrid framhjulet tills det pekar rakt fram.

2 Ta tag i styret och placera fingrarna på kopplings- och bromsspakarna. Ta del av obehag eller obekväma känslor i detta läge.

3 Lossa huvudbromscylindern eller kopplingshandtaget abborre bultar, med hjälp av en 8 mm-uttag. Vrid antingen styrspaken på styret tills du känner dig bekväm med spaken position. Dra åt huvudcylindern eller kopplings perch bultar, med hjälp av en 8 mm uttag.

4 Justera kopplings- och bromsspakarna "span avståndet mellan styret och spaken, med ratten juste på toppen av spaken. En "1" anger att spaken är som bredast, medan "6" ger spaken så nära som möjligt.

5 Sänk motorcykel på sin cykelställ. Placera fötterna på fötterna pinnar och inta en körställning. Ta del av obehag eller trånga känslor inom knäna och låren.

6 Skruva den främre fotpinnen fäste bultar, med hjälp av en 8 mm insexnyckel. Flytta foten pegs konsoler ned till nästa uppsättning fästhål i ramen. Montera konsolerna på ramen, med hjälp av en 8 mm insexnyckel.