Hur man lägger spel på min iPod utan att använda iPod Wizard

February 13

Hur man lägger spel på min iPod utan att använda iPod Wizard


Apples iPod Touch är en portabel musikspelare med en multitouch display. Du kan använda den för att visa böcker, bilder och video, samt köra program och spela spel. Den ansluter till Internet via Wi-Fi. Du behöver inte iPod guiden att sätta spel på din iPod Touch. Du kan ladda ner spel direkt till enheten, eller hämta dem till datorn och sedan överföra dem till iPod Touch.

Instruktioner

Ladda ner spel till iPod

1 Tryck på App Store-symbolen från startskärmen på din iPod Touch när den är ansluten till Internet via Wi-Fi.

2 Tryck på "Kategorier" och sedan på "spel."

3 Bläddra spelen, eller klicka på "Sök" och sedan skriva ord eller fraser för spel som intresserar dig. Knacka på ett spel för att läsa information om det, se skärmdumpar och läsa recensioner.

4 Knacka på priset eller på ordet "gratis", om det är ett gratis spel, och sedan på "Install". Skriv in ditt Apple-ID lösenord vid prompten. Spelet kommer att ladda ner direkt till din iPod.

Ladda ner spel till datorn

5 Starta iTunes, den fria program från Apple för att hantera din iPod. Första gången du konfigurerar och använt din iPod Touch, uppmanades du att hämta och installera iTunes på datorn.

6 Anslut den ena änden av USB-kabeln till din iPod touch, och sedan den andra änden till en USB-port på datorn. En ikon på din iPod Touch kommer att visas i den vänstra panelen i iTunes-fönstret.

7 Klicka på "iTunes Store." Klicka på ikonen Hem och klicka på "Bläddra Store" och sedan på "App Store" och välj "Spel" för att bläddra spel. Annars skriver ord eller fraser i "Sök Store" rutan.

8 Klicka på ett spel titel för att läsa om det. Klicka på priset eller ordet "gratis" för att ladda ner den till din dator. Det kommer att visas i "appar" kategorin i iTunes.

9 Klicka på "appar" i iTunes-biblioteket. Klicka på spelet du hämtade och dra den till ikonen för din iPod Touch för att kopiera den till enheten. Högerklicka på iPod-ikonen och klicka på "Mata ut." Koppla din iPod Touch från datorn.