Hur man synkronisera anteckningar med en ny iPhone

October 15

Hur man synkronisera anteckningar med en ny iPhone


Om du behöver överföra din nuvarande iPhone anteckningar, SMS-meddelanden och mer till en ny iPhone, kan du göra det genom att synkronisera den nya iPhone till datorns iTunes-programmet. I iTunes är iPhone innehåll säkerhetskopieras och lagras i backup mapp på datorn, och kan synkroniseras med en annan iPhone med samma dator. Alternativt kan du även synkronisera dina anteckningar genom post, kontakter, kalender konto med MobileMe eller någon annan tredje part postkonto.

Instruktioner

1 Öppna iTunes-programmet och anslut iPhone USB-kabeln i botten av iPhone. Anslut den andra änden av USB-kabeln i datorns USB-port.

2 Högerklicka på iPhone ikon i iTunes "källfönstret. Källfönstret är till vänster av programfönstret i iTunes, med olika kategorier, enligt Guy Hart-Davis, författare till "Hur man gör allt iPod & iTunes." Välj "Säkerhetskopiera" i popupmenyn för att säkerhetskopiera din iPhone till iTunes.

3 Klicka på "Mata ut" knappen bredvid iPhone ikon efter telefonens säkerhetskopieringen är klar, och ta bort kabeln från botten av iPhone. För in kabeln i botten av den nya iPhone, och vänta på iTunes för att visa den i programfönstret.

4 Välj "Återställ från säkerhetskopian av" i iTunes-fönstret och välj den senaste säkerhetskopian är från rullgardinsmenyn. Klicka på "Fortsätt" för att återställa säkerhetskopian till din nya iPhone och klicka på "Mata ut" -ikonen i iTunes källistan bredvid iPhone ikonen för att ta bort enheten efter synkronisering.

Sync genom att lägga till konto

5 Tryck på ikonen "Inställningar" på din iPhone skärmen, och tryck på "E-post, kontakter, kalendrar."

6 Peka på "Lägg till konto" och välj vilken typ av e-postkonto du använder för närvarande för att lagra dina anteckningar. Ange ditt namn och konto e-postadress och lösenord.

7 Tryck på knappen "Nästa" på skärmen, och klicka på fliken "Anteckningar" för att aktivera not synkroniseringen från e-postkontot till din iPhone.

8 Tryck på "Klar" för att spara installationskonfigurationen och tryck på "Home" -knappen på din iPhone. Tryck på ikonen "Notes" på iPhone skärmen för att visa de synkroniserade noteringar.