Hur man tar bort hagelskador från bilar

August 15

Hur man tar bort hagelskador från bilar


Hagel tenderar att komma utan förvarning. Så fort som det kommer, är det borta. Beroende på storleken på hagel och intensitet med vilken det kommer ner, kan det lämna en otäck liten serie påminnelser på en bil. Hail bucklor är oftast små i storlek och kan enkelt tas bort utan att behöva gå till en dyr body shop. Det finns flera beprövade metoder som kan ta bort bucklor från hagel med minimal ansträngning.

Instruktioner

1 Lämna bilen i direkt solljus så att det värms upp och är varm vid beröring. Placera små bitar av torr is i mitten av bucklor i några sekunder och ta bort dem. Bucklor kommer att dyka upp på egen hand. Torka av området ner med en mjuk ren trasa.

2 Använd en annan alternativ för att ta bort hagelskador. Värm bucklig med en hårtork och placera en kall våt trasa på buckla medan området fortfarande är varm. Den buckla kommer att dyka upp av sig själv.

3 Vet att du också kan placera en bit aluminiumfolie över buckla och värm med en tändare i 30 sekunder. Så snart folien avlägsnas, spraya buckla med flytande CO2 genom att hålla en burk med tryckluft upp och ner och sprutning området noggrant. Tillåt upp till en minut för buckla att poppa ut och torka området med en ren, mjuk och torr trasa.

Tips

  • Använd alltid handskar vid hantering av torris.