Hur man spelar en MP4 på en bilstereo

December 22

Hur man spelar en MP4 på en bilstereo


Bärbara musikspelare är nu vanligare än traditionella cd-skivor (CD). De flesta bärbara musikspelare är avsedda att användas med hörlurar. Men för att få ut det mesta av din spelare, är det viktigt att kunna lyssna på musik via olika medier. För pendlare, väg trippers och avslappnade förare lika, spelar en mp4 på din bil stereo är ett bra sätt att ta dina låtar med dig.

Instruktioner

Alternativ för att spela MP4s på en bilstereo

1 Anslut din mp4-spelare till bilstereon via en FM-sändare. Dessa sändare kommer att ansluta till din bärbara musikspelare och skicka en radiovåg till bilstereon. Du kommer att ställa in radion till en viss kanal och synkronisera din musikspelare med den kanalen.

2 Anslut din mp4-spelare genom en kassettadapter. Om bilen har en bandspelare, kan du ansluta kassettadaptern i hörlursuttaget på din bärbara mp4-spelare och placera kassetten i kassettdäcket.

3 Anslut en mp4-spelare i din egen stereon. Om du har installerat en anpassad stereomottagare (ersatt stock car mottagare), kommer det sannolikt att bli en ingång på mottagaren för extra ljudenheter. Du kan ansluta din bärbara musikspelare till mottagaren via en mp4-anslutningskabel.

4 Anslut mp4-spelare direkt i bilstereon via en mp4-spelare anslutningskabel. Många bilar är redan utrustade med möjlighet att ansluta till bärbara musikspelare. Om detta är fallet för dig, bara att ansluta anslutningskabeln till din mp4 hörlursuttag.

Tips

  • Om du köper teknik för att ansluta din bärbara musikspelare till din bil, fråga en expert eller säljare om tekniken kommer att vara kompatibel för din situation.