Hur berätta om din MP4-spelare har blivit hackad

October 27

Om du har en MP4-spelare, kan du köpa och ladda ner musikfiler och lagra dem på din spelare. Som med alla bärbara musikspelare, kan din MP4-spelare hacka utan din vetskap. Musikfiler kan läggas till eller stulen utan din vetskap. Din MP4-spelare interna minne kan också hacka - detta ofta sker innan du ens har köpt enheten. Du kanske tror att du köper en spelare som kan hålla upp till fyra gigabyte, när i själva verket enheten kan bara hålla en eller två gigabyte.

Instruktioner

Internt minne Hack

1 Ladda ner det fria programmet MP3-spelare Utilities. Spara programmet till datorns skrivbord topp.

2 Anslut din MP4-spelare till datorn via USB-kabeln som medföljde enheten.

3 Öppna MP3-program spelare Verktyg och klicka på "Format" -fliken. Detta kommer att berätta den sanna kapacitet musikspelaren. Om din MP4-spelare är tänkt att hålla fler gigabyte än vad programmet visar, är det troligt att enhetens interna minne var hackad innan du köper den.

4 Formatera om MP4-spelare interna disk för att återställa den till sin fulla kapacitet innan du försöker ladda ner några nya filer.

Stulna eller skadade filer

5 Bläddra igenom din spellista på din MP4-spelare.

6 Leta efter något misstänkt i spellistan. Om det finns spår på den enhet som du inte ladda ner, kan någon ha manipulerat med spelaren.

7 Spela några MP4-filer och lyssna på dem. Om några av dem inte spelar på rätt sätt, kan filerna vara skadad; Detta är ett tecken på manipulering, vilket kan tyda på att enheten har blivit hackad.

Tips

  • Håll enheten på en säker plats när den inte används för att förhindra eventuella hackare från manipulering med enheten.