Hur att synkronisera musik till en MP3-spelare med Windows Media Player

November 13

Hur att synkronisera musik till en MP3-spelare med Windows Media Player


Windows Media Player är ett program för att spela upp mediafiler, CD, DVD och nedladdningar från Internet. Windows Media Player ger enkel åtkomst till olika alternativ för nedladdning och uppladdning musik till och från en MP3-spelare.

Instruktioner

Ladda ner musik till MP3-spelare med Windows Media Player

1 Öppna "Windows Media Player" program. Att få tillgång till Windows Media Player, klicka på "Start" -knappen på startfältet och välj menyn "Alla program", klicka sedan på "Windows Media Player". När spelaren öppnas ser du en lista med flikar för användning när du lyssnar på musik och titta på video från datorn eller från Internet. Flikarna tillgängliga för användning inkluderar Nu spelas, Bibliotek, Rippa, Bränn och Synkronisera.

2 Lägg musiken till biblioteket. Du kan antingen köpa musik på nätet eller så kan du rippa musik från CD-skivor. För att lägga till musik från Internet, tillgång till en webbplats som ger nedladdning av musik. Det finns många alternativ, inklusive Rhapsody och Napster. Om du hellre vill ladda ner musik med CD-skivor du redan har, först öppna "Rip" -fliken i Windows Media Player och sedan in CD-skivan i enheten. Windows Media Player kommer automatiskt att börja rippa musiken i ditt musikbibliotek.

3 Flytta musiken till synkroniseringslistan. När du har sparat musik på datorn du sedan behöver komma åt musikbiblioteket. Att granska den musik du vill lägga till, klicka på "Library" -fliken. Biblioteket skärmen öppnas och därifrån välja "Album". När du har granskat de album du vill lägga till din MP3-spelare, välj "Sync" -fliken och klicka och dra den musik du vill lägga till "Sync List" på höger sida av skärmen.

4 Synkronisera musik till enheten. I Windows Media Player, är synkronisering den process genom vilken digitala mediefiler kopieras från Player-bibliotek till en bärbar enhet. När du har synkroniserat musik till enheten kommer du att kunna lyssna på den. Efter att dra den musik du vill lägga till i synkroniseringslistan från musikgalleriet du kan lägga till dem i enheten genom att klicka på "Start Sync" -knappen på nedre högra sidan av Windows Media Player synkroniserings skärm.

5 Uppdatera din musik regelbundet. Det finns inget behov att lyssna på samma musik varje dag. Med Windows Media Player har du möjlighet att enkelt ta bort gammal musik och lägga till nya val. Välj helt enkelt enheten, högerklicka och ta bort den musik du vill ta bort och upprepa stegen ovan för att lägga till nya val när du vill.