Hur man laddar ner Taiko Ingen Tatsujin på min iPhone

November 22

Hur man laddar ner Taiko Ingen Tatsujin på min iPhone


Den iPhone har en inbyggd App Store-program som ger dig tillgång till Apples programvara online utlopp direkt från enheten. Fri och betalas spel och program finns tillgängliga för nedladdning direkt och installeras automatiskt som en del av nedladdningen. Även om vissa spel och program är endast tillgängliga i vissa regioner, kan du öppna ett regionalt iTunes-konto från var som helst i världen för att få tillgång till platsspecifika produkter.

Instruktioner

Öppning ett iTunes-konto

1 Ladda ner och installera den senaste versionen av iTunes på datorn genom att följa installationsanvisningarna som presenteras på Apples webbplats. När installationen är klar, starta iTunes genom att klicka på ikonen på skrivbordet.

2 Klicka på menyn "Store" längst upp på skärmen och välj "Skapa konto". Läs villkoren och markera "Jag har läst och samtycker till dessa villkor" rutan för att fortsätta.

3 Ange ett användarnamn, lösenord och e-postadress i relevanta rutor, följt av de nödvändiga säkerhetsfrågor och ditt födelsedatum. Klicka på knappen "Fortsätt".

4 Välj ditt hemland som "Japan" i rullgardinsmenyn och ange koden på iTunes kupong i "iTunes-presentkort och certifikat" avsnittet. Om du är baserade i Japan, kan du ange kreditkortsuppgifter i stället. Klicka på knappen "Fortsätt"

5 Klicka på "Bekräfta" länken i den automatiska e-postmeddelande från Apple för att bekräfta ditt iTunes-konto detaljer. Kontot är nu inställd och redo att använda.

Ladda ner "Taiko Ingen Tatsujin"

6 Starta App Store på din iPhone genom att knacka på dess ikon på startskärmen.

7 Tryck på knappen "Sök" i menyn längst ned på skärmen.

8 Skriv "Taiko Ingen Tatsujin" i textrutan längst upp på skärmen och trycker på knappen "Sök" på tangentbordet.

9 Tryck på posten för "Taiko Ingen Tatsujin" spel från sökresultaten för att öppna dess notering sidan.

10 Tryck på knappen som visar spelets pris att starta nedladdningen. Tryck på knappen igen när dess text ändras till "Install" och ange användarnamn och lösenord för din japanska iTunes-konto för att bekräfta nedladdningen.

Tips

  • Du kan inte registrera ett kreditkort med din japanska iTunes-konto om kortet är utfärdat av en japansk bank. Kuponger kan användas från varje region, dock.
  • Om du loggar in ett annat iTunes-konto på iPhone, kommer din tidigare innehåll tas bort.