V8-motor Identifiering

May 2

V8-motor Identifiering


V8-motor identifiering kan vara svårt att göra ibland. Varje V8 motor är stämplad med ett identifikationsnummer som kommer att berätta sådana saker som märke och modell av bilen, vilka serier bilen tillhör den tid motorn göts och även information på insidan inställningen av bilen såsom visst antal och färg på bilen.

Syfte

motoridentifikationsnummer Det läggs till motorer för att berätta när de tillverkades. Gjutning siffror hjälper också identifiera motorer som är i en familj av modeller.

Identifiering

Identifiering av en V8-modellen görs genom att hitta motoridentifikationsnummer på. Några vanliga symboler sett på motorer inkluderar en kombination av siffror och bokstäver. Till exempel, kan det finnas ett VIN-nummer, en trim tagg eller organ nummer, klock siffriga nummer och bokstäver allt som ingår i en V8-motor identifikationsnummer.

Plats

Placering av V8-motor identifikationsnummer kan variera. Platserna varierar beroende på biltillverkaren, året, modell och märke på bilen. Det kan också variera beroende på om bilen har en big block motor eller ett litet block motor.