Har iPhone Använd Outlook?

December 9

Din iPhone har förmågan att spåra dina kalendrar, kolla din e-post, lagra dina kontakter och skapa anteckningar. Var och en av dessa funktioner har en egen fristående iPhone applikation för att skapa eller spåra denna information. Kanske en av de bästa delarna av iPhone-enhet är förmågan att synkronisera. Du kan synkronisera din iPhone med din dator för att säkerhetskopiera och lagra information. Om du har programvara från tredje part, såsom Microsoft Outlook, kan du synkronisera din iPhone till programmet att backa din information upp.

iPhone och iTunes

Din iPhone information som kalender, kontakter och musik är alla synkroniseras med hjälp av iTunes. ITunes är ljud programvara som distribueras av Apple. Du kan köpa musik och filmer direkt från iTunes och sedan lagra den i ditt iTunes-bibliotek. När du synkroniserar din iPhone är att information som skickas till din enhet för underhållning.

synkroniserings~~POS=TRUNC

Innan du kan synkronisera din iPhone till Microsoft Outlook, måste du ställa in inställningarna i iTunes för att beteckna Outlook som du programvara val. Anslut din iPhone till datorn. Starta iTunes. Klicka på din iPhone-enhet. Det ligger inom ramen för "Devices" header i den vänstra kolumnen. Klicka på fliken "Info" i huvud iTunes skärmen. Denna skärm har alla alternativ för synkronisering din iPhone. Kontrollera varje låda märkt "Synkroniserad ... med" och välj "Outlook" från rullgardinsmenyn.

iTunes synkronisering

Att säkerhetskopiera din information till tredje part programvaruleverantörer som Microsoft Outlook, måste du synkronisera din iPhone till iTunes. När du har inställningarna på "Info" skärm till dina specifikationer, måste du trycka på "Sync" -knappen i nedre högra hörnet. Detta synkroniserar din iPhone med Outlook för varje inställning som du har angett. Från och med nu, varje gång du synkroniserar din iPhone till datorn, kommer det att synkronisera med Microsoft Outlook.

Outlook synkronisering

Outlook integrerar iPhone synkroniseringen väl. Du kan synkronisera kalender, kontakter, anteckningar, e-postkonton och anteckningar direkt med din iPhone. Detta är användbart för att bekämpa tråkiga uppgiften att dubbel bokföring. Den enda verkliga aspekten av Microsoft Outlook som inte synkroniseras finns Outlook-uppgifter.