En lista över Autos utrustad med Bluetooth

February 20

En lista över Autos utrustad med Bluetooth


Tekniska framsteg inom bilar från början förde skrymmande biltelefoner till dagens moderna handsfree Bluetooth-teknik. Bluetooth kan du nu ringa på ett säkrare sätt genom att kunna genomföra telefonsamtal och samtidigt ha båda händerna på ratten. Via Bluetooth, är så enkelt som att trycka på en knapp besvara och avsluta samtal.

Acura TL

Acura TL modell levereras med Acura HandsFreeLink, som är en ny och innovativ teknik som gör det möjligt att slutföra samtal utan användning av händerna eller ta blicken från vägen, kombinerar HandsFreeLink Bluetooth-teknik med röstigenkänning, så att du kan slutföra åtgärder genom röstkommandon. När ett samtal kommer in, blinkar numret på Multi-Information Display, som finns under din hastighetsmätare. Den enda knapp som behövs för att besvara samtalet ligger på ratten, och om ljudet spelas genom högtalarna, kommer volymen justeras att uppringarens röst framträdande ljud. Dessutom, genom tekniken kan du överföra samtal från Bluetooth i bilen direkt till telefonen när du lämnar bilen.

Jeep Cherokee

Den Uconnect Bluetooth röstaktiverad kommunikationssystem debuterade i Jeep Cherokee 2002, och från och med 2005 kan integreras i en navigerings radio. Alla kommandon för Bluetooth-programvara är röstaktiverad, och överförs genom UConnnect inbyggda mikrofonen. När ett samtal initieras allt ljud i bilen avstängd, förutom några andra funktioner. Till exempel tillåter Uconnect programmet dig att behålla en ljud adressbok, där du kan lagra upp till 32 nummer, så att du kan styra samtal från adressboken. Bluetooth-programvara kan också kommunicera på franska, spanska och engelska, och överför automatiskt samtal från telefonen till fordonssystemet vid start bilen.

BMW 3-serie

Med BMW 3-serien kommer möjligheten att ha en hel Bluetooth-gränssnitt. En av de mest unika aspekterna av gränssnittet är att Bluetooth-programmet synkroniserar automatiskt med telefonens telefonbok, så att du kan använda röstigenkänning för att ringa någon från din telefonbok. Dessutom, genom Bluetooth-programvaran kan du spela upp musik i telefonens spellista om du äger en Iphone, och tekniken kommer även ladda upp några att göra-noteringar i telefonen. Om du önskar att tala på mer än en person i taget, kan du använda tekniken för att genomföra ett konferenssamtal.