Hur synkronisera min Motorola trådlösa hörlurar

June 16

Motorola erbjuder flera modeller av Bluetooth-hörlurar som gör att du trådlöst lyssna på din favoritmusik från upp till 33 meters avstånd från spelaranordningen. Processen att ansluta en Bluetooth-enhet till en annan kallas "pairing". Ihopkoppling inträffar när radiosändtagare för varje enhet kommunicerar med varandra och synkronisera sändningarna. När sändningarna för varje enhet synkronisera, kommer hörlurarna fungerar precis som om det fanns en tråd på väg från hörlurarna till hörlursuttaget på din enhet.

Instruktioner

1 Processen för att aktivera Bluetooth-funktionen på din dator, musikspelare eller Bluetooth-kapabla telefonen varierar från enhet till enhet, men i många mobiltelefoner, kan du aktivera funktionen genom att öppna inställningsmenyn på telefonen, välja "Bluetooth Menu" och välja "Turn on" från alternativen. Se bruksanvisningen för din specifika enhet för ordentliga instruktioner för att aktivera Bluetooth-funktionen.

2 Slå på din Motorola hörlurar och håll synkroniseringsknappen i minst sex sekunder. Detta kommer att ställa dina hörlurar till "Avkänningsläge." Synk knappen skiljer sig från modell till modell. På vissa modeller är det knappen som bär Motorola "M" logotypen och den andra är på strömbrytaren. Vi hänvisar till "Quick Start" guide medföljer hörlurarna. Hörlurarna måste vara inom 33 fot av din musik enhet för att kommunikationsprocessen att vara framgångsrik.

3 Ställ in telefonen eller musikenhet till "Avkänningsläge." Kontrollera dokumentationen för din dator, telefon eller musikenhet för specifika instruktioner om hur enheten till "Avkänningsläge." På vissa telefoner kan "Discovery Mode" aktiveras genom att välja "Lägg till enhet" från Bluetooth-menyn.

4 Välj Motorola hörlurar från sökresultaten på enheten. Om du uppmanas att en nyckel, ange "0000" i lösenordet fältet. "0000" är Motorolas standardkoden. När du anger lösenordet kommer dina enheter synkroniseras. Lösenordet säkerställer att enheterna kan kommunicera med varandra, och när nyckeln tas upp, och dina enheter par, kommer båda enheterna deaktivera "Discovery Mode" för att förhindra att andra enheter från att ansluta till hörlurar eller din telefon, dator eller musik enhet utan din vetskap.