Hur ställer jag in en ringsignal webbplats?

January 11

Hur ställer jag in en ringsignal webbplats?


Ringsignaler blir en lönsam verksamhet, som ringsignaler är ett sätt att anpassa din mobil enhet. Ringsignaler är ofta köps och laddas ner på ringsignal affärer webbplatser, så startar en ringsignal webbplats kan bli en lönsam affär. Förutom den tekniska aspekten av att bygga webbplatsen, bör du vara medveten om upphovsrättslagar och licensiering av ringsignaler och låtar. Även om du kan skapa dina egna ringsignaler, kan du också använda populära låtar så länge de är licensierade.

Instruktioner

1 Skapa en webbplats, om du inte har en egen hemsida. Du kan skapa en gratis hemsida, med hjälp av en av de fria webbplatsresurser som nämns i avsnittet Resurs. Du behöver bara ett inloggningsnamn och ett lösenord för att komma igång.

2 Välj ett namn för din ringsignal webbplats. Namnet kommer också att vara en del av ditt domännamn, så hålla det enkelt och minnesvärd. Titta på hosting och bandbredd paket varje webbplats utvecklare erbjuder. Du behöver massor av utrymme om du säljer olika ringsignaler.

3 Designa din webbplats genom att plocka en mall och en färgad bakgrund. Du bör göra det enkelt, modernt och tilltalande, som ringsignaler är tekniska filer.

4 Integrera en virtuell kundvagn och utcheckning systemet, så att användarna kan köpa, ladda ner och använda ringsignaler inom några minuter. Du kan använda en av olika online check-out system, såsom OSCommerce.com eller PayPal.com. Se till att digitala varor är en del av deras utcheckning systemet, som fraktkostnader är inte tillämplig för ringsignaler.

5 Samla, köp eller ladda ner gratis ringsignaler för din webbplats. Du bör titta på populära ringsignal webbplatser för att avgöra vilka ringsignaler är i efterfrågan och begärde.

6 Kontrollera varje ringsignal när det gäller upphovsrätt och licensiering. Om du använder en ringsignal som inte har licens för dig att använda, kan du bli stämd för royalties. För att få tillstånd att använda särskilda ringsignaler, måste du kontakta etiketten posten eller det företag som ansvarar för artist.

7 Ladda upp ringsignaler till din webbplats, så att folk kan köpa och ladda ner ringsignaler utan din hjälp. Kontrollera att se om ringsignaler fungerar och om inköps och nedladdningen fungerar korrekt, innan främja och marknadsföra din ringsignal webbplats.