Hur att koppla upp din bil Subs i ditt hem

April 28

Problemet med att koppla bilstereo subwoofers upp till en hemmabiomottagare är att de flesta bil högtalare är klassade på 4 ohm och en hem-mottagare brukar uppskattas till 8 ohm. Vad detta betyder är att du kan skada din utrustning om du har anslutit dem tillsammans. Att ansluta subwoofers från bilen till ditt hem mottagare du kommer att vilja driva dem med en bil ljudförstärkare beräknas till 4 ohm. Du kommer att behöva köpa en AC-DC-omvandlare för att slutföra projektet.

Instruktioner

1 Strip om en tum från slutet av kraftledningen som är ansluten till cigarettändaradaptern för att exponera den bara tråden. Gled metalltråd i strömanslutningen på förstärkaren. Dra åt skruven för att hålla tråden på plats.

2 Anslut bilen förstärkare och mottagaren med RCA-kablar. Slutet går in i förstärkaren kommer att gå in i "Audio Input" och slutet koppla in mottagaren kommer att gå in i "Audio Output" eller "Pre-Out". Den röda kontakten kommer att täppa till höger kanal och den vita kontakten kommer att täppa till den vänstra kanalen.

3 Anslut högtalarkabeln bildar förstärkare högtalare till bilen subs. De flesta subs kommer att installeras i en under hölje kan du ansluta högtalarkabeln direkt till högtalaruttagen på lådan. Du kan behöva band omkring en tum från varje ände av kabeln jacka för att exponera den nakna att fästa till förstärkaren och under s

4 Anslut AC-DC-omvandlare i vägguttaget.

5 Skjut cigarettändaradaptern i den kvinnliga anslutningen på omvandlaren.

6 Vrid omvandlarens strömmen.

Tips

  • Mätaren av högtalarkabeln kommer att vara annorlunda beroende på hur kraftfull en amp du kör och storleken på subs du använder. Konsultera högtalare bruksanvisningen för rekommenderad storlek högtalarkabel.