BMW Repair Tips

August 3

BMW Repair Tips


Den tyska fordon, Bayerische Motoren Werke, är en motorcykel och biltillverkare som grundades 1916. BMW är känd för att släppa prestanda och lyxbilar. Dock kommer alla bilar (oavsett prislapp) behöver regelbundet underhåll och tune ups under fordonets livslängd. Det finns några tangibles och immateriella tillgångar som du kan medveten om att hjälpa dig att bedöma hälsan hos din BMW bil.

Bromsdelar Reparationer

Bromsarna på din BMW är utformade för att stoppa bilen i rörelse och kommer att garantera säkerheten för din familj. Broms rotorer bör inspekteras hela vägen runt ytan och på sidorna för några spår eller uppenbara avvikelser. Rotor missfärgning är ett tecken på överhettning. Håll bromsar ren genom att torka ner dem när du tvättar din bil. Detta håller skräp och damm från bromsbelägget och se till att de arbetar med full kapacitet. En defekt rotor eller bromskloss motiverar en samråds av en BMW broms reparation professionella.

Kylsystem Reparationer

Hålla kylsystemet och motorutrymmen rena och fria från skräp. En ren motorn går mycket svalare och är lättare att arbeta med. Byt kylvätskan före eller vid intervaller som rekommenderas av tillverkaren. Vid byte av kylvätska, alltid låta systemet att göra sig av luft innan du skruvar på locket. Byt ut alla kylslangarna minst två gånger om året. Ändra nedre och övre kylarslangar, värmeslangar och andra slangar på din BMW.

Bränslesystemet Reparationer

Den elektriska bränslepumpen är hjärtat i varje insprutningssystemet. En felaktig eller svag bränslepump kan störa kalibreringen av bränslesystemet. Detta kan leda till ett motorsystem att läcka eller orsaka att motorn svälta för bränsle eller köra mager. Detta kan leda till hård start och dålig acceleration. Huruvida en bränslepumpen är monterad inuti en bränsletank eller externt, alltid inspektera insidan av tanken för rost och skräp. Vid byte av bränslepumpen, installera ett nytt filter och o-ring för tätningskragen. Inte "test" en bränslepump innan den är korrekt installerad. Köra en tank utan ordentlig smörjning från bränslet kommer att skada pumpen.

brus Felsökning

Felsökning konstiga ljud avger från bilen kan hjälpa dig att avgöra om din bil behöver repareras. Det bästa verktyget att använda är ett stetoskop. En kraftig ljud som en gevärsskott innebär att du har att göra med baktändning. Ett oupphörligt kvittrande ljud orsakas troligen av en felinriktad bälte eller spännhjulet. Ett skrapande ljud betyder att du har föråldrade komponenter som bär bort. Vänligen söka hjälp av en professionell BMW mekaniker för att hjälpa dig att reparera en bil avger udda ljud. Märker dessa ljud är en utgångspunkt för att hjälpa dig att bedöma hälsan hos din bil. BMW mekaniker kommer lokalisera källan och hjälpa rätta till eventuella problem.

Torkarblad Reparationer

Se till att dina vindrutetorkare fungerar eftersom 90 procent av din drivande beslut baseras på en klar bild av vägen framför dig. Föroreningar kan väder och olja skada dina vindrutetorkare. Byt ut din vindrutetorkare var sjätte månad, även om du bor i ett relativt torrt område med låg nederbörd.