Hur Länka Bluetooth till Motorola I580 Cell Phone

September 7

Hur Länka Bluetooth till Motorola I580 Cell Phone


Din Motorola i580 mobiltelefon fungerar också som en Bluetooth-enhet, genom vilken du kan dela filer mellan andra Bluetooth-enheter. Du kan också lägga till en andra eller tredje Bluetooth-enhet som länkar till din mobiltelefon. Varje måste ställas in separat före användning, och du kan bara ansluta till en Bluetooth-enhet i taget.

Instruktioner

1 Gå till huvudmenyn på din Motorola i580 mobiltelefon. Klicka på "Bluetooth" alternativet. När en ny meny visas, välj "Setup" följt av "Ström". Klicka på "On" för att slå på Bluetooth.

2 Återgå till huvudmenyn på din mobiltelefon för att ansluta en ny Bluetooth-enhet till telefonen. Placera Bluetooth-enheten i närheten av din mobiltelefon så att dess signal kan plockas upp av din mobiltelefon. Från huvudmenyn på telefonen, klicka på "Bluetooth" och välj "Hands Free" länk från nästa meny. En tredje meny dyker upp; Klicka på "Sök efter enheter" från denna meny.

3 Rulla nedåt i listan över tillgängliga enheter att välja Bluetooth som du vill ansluta till din mobiltelefon. Alla enheter inom räckhåll kommer att listas med hjälp av dess Bluetooth-adress.

Tips

  • Slå Bluetooth av mellan användningarna kommer att hjälpa att förlänga batteritiden i din enhet.