Hur man installerar en pick up lastbil Bäddlinje

September 3

När du äger en lastbil, vill du att hålla det ser och fungerar på bästa sätt. Det innebär att ta hand om sängen. Du kommer att samla en hel del repor, även om du bara använder din lastbil för öl och livsmedels körningar. Dessa repor penetrera färg och låta rost att bilda, sänka din lastbil värde. Installera en säng liner kommer att lösa detta problem innan det börjar. Det finns två typer av bäddunderlag: gjuten plast och spraya på. Det rekommenderas att ha en professionell tillämpa dina spray på liner, men om du vill spara lite pengar, köpa en begagnad säng liner och installera det själv.

Instruktioner

1 Köpa en begagnad eller ny lastbilsgolv. Få en som görs för år, märke och modell av din bil.

2 Rensa ut sängen av en lastbil med en kvast. Sedan slang ner i sängen och låt den torka.

3 Lyft sängen liner på lastbilens flak och installera den i sängen, placera hjul facklor över hjulhusen.

4 Rada upp hål i sängen liner med de fyrkantiga hålen på din lastbil säng sidoskenor.

5 Tryck på plast beslag på plats med en mjuk gummiklubba. Skruva sedan på lutande lock.

6 Slutföra processen för alla matcha hålen på sängen liner. Testa sedan sängen liner genom att dra den fram och tillbaka för att säkerställa en tät passning.

Tips

  • Köp en säng liner genom radannonser eller på nätet för att få en bättre affär, men se till att sängen liner inte är skadad. Hål, sprickor och slitsar i fodret gör det i princip värdelös eftersom sand, grus och små stenar får under fodret och repa sängen.