Hur man installerar Highway Pegs på 883C Harley Davidson

February 8

Highway pinnar är också kända som "framåt pinnar", eftersom de flyttar de traditionella mellanläge fotpinnar med de som bult på framsidan av ramen. Detta gör att dina ben att vila i en sittande ställning som när du kör en bil. Många människor lägger motorvägs pinnar till Harley-Davidson 883C Sport att förbättra långväga åkkomfort, eftersom motorcykeln är ovanligt kompakt. De flesta motorvägs pinnar bult till de dubbla ner rör som sträcker sig från framgaffeln.

Instruktioner

1 Ta bort skruvtving från motorvägen pinnar med Hylsnyckelsats eller insexnyckel set. Den typ av verktyg beror på märket på motorvägen pinne du köpt. Baren klämma består vanligen av en halvrund metallklämma fäst vid motorvägen peg med två skruvar. Ta bort skruvarna och halv runda metallklämma.

2 Position en motorväg peg på rätt ner röret på framsidan av ramen. Placera halvrunda klämma på baksidan av ramen och fäst klämman till motorvägen peg med de två bultarna och uttaget eller insexnyckel. Dra åt bultarna tillräckligt stram för att hålla tappen på plats, men inte för hårt tapparna vid denna tidpunkt. Duplicera processen till vänster ner röret.

3 Sitt på 883C och placera fötterna på motorvägen pinnar och se till att du kan nå dem lätt och att benen är bekväma medan fötterna är på dem.

4 Justera pinnar uppåt eller nedåt på nedåtgående röret beroende på dina önskemål och dra åt skruvarna.

Tips

  • Huvudväg pinnar skiljer sig från framåt kontroller. Med framåt kontroller bromshandtaget och växelreglage flytta med pinnar. Med motorvägen pinnar, behålla det ursprungliga pinnar för växling och bromsning.