Vad kabel levereras med subwoofern för Insignia HT51?

February 4

Insignia NS-HT51 är en budget-orienterad kompakta hemmabiohögtalarsystemet. Subwoofern är en 8-tums, 50-watt är konstruerad för att ta emot högtalarkabel eller en subwoofer RCA-kabel. Även om systemet inte kommer med subwoofer kablar, inte bashögtalaren i paketet inte kräver något äganderätt. Därför kan du välja den bästa RCA eller högtalarkabeln för dina behov att slutföra installationen av högtalaren.

RCA-kabel

Den vänstra och högra RCA-ingångar emot kablar från "SUB" pre-out på baksidan av en hemmabiomottagare. I de flesta fall, rätten - röd - kommer RCA-ingång bli som används, eftersom de flesta surroundmottagare endast använda en enda subwoofer-utgång. Alternativt kan en RCA splitter användas för att dela upp en enda RCA-kabel, utfodring vänster och höger ingångskanaler. Detta ökar ingångssignalnivån vid woofer på bekostnad av den interna förstärkarens signalutrymme något.

högtalarkablarna

Högtalarkablarna som används med Insignia subwoofer rutt från vänster och höger främre högtalarutgångar på en hemmabio eller stereomottagare. Därifrån ytterligare högtalarkabel ansluts till vänster och höger högtalare ingår i HT-51 högtalarpaket. Denna inställning fungerar effektivt, och var den dominerande anslutningsmetod för hem subwoofers innan separat subwoofer utgångar på mottagare och processorer.

Setup-RCA (Low-nivå)

Ställa alla högtalare till "små" i surroundmottagaren omdirigeringar majoriteten av bas till subwoofern. Dessutom, den särskilda lågfrekventa effekter kanal finns på de allra flesta DVD och Blu-ray-skivor får skickas till den ingången. Detta är den föredragna och förväntade anslutningsmetod för moderna hemmabio matriser. En enda RCA-kabel är allt som behövs.

Setup-Högtalarkabel

Använda högtalarkabeln för subwoofern anslutning kräver lite inledande förstärkare makt för att ge signalen till subwoofern. Den rätta metoden för detta arrangemang är att ställa de två främre högtalarna till "Large" i mottagarens interna meny bass management. Vid denna punkt, blir full frekvens signal filtreras av justerbara crossover ratten på baksidan av subwoofern. Denna inställning är fortfarande användbar på äldre icke-digital surround och stereo mottagare.