Hur man reparerar en Hitachi DV-RV 8500E

May 27

Hitachi DV-RV8500E är en brännare combo VCR / DVD-enhet som tillåter dig att spela videoband och DVD-skivor samt inspelning med både videoband och DVD-skivor. Om du upplever prestandaproblem med DV-RV8500E, finns det flera alternativ du kan vidta för att åtgärda problemen. Den exakta metoden för att reparera brännaren beror på de problem du stöter.

Instruktioner

Ingen bild

1 Justera videoingång på TV: n tills du ser bilden från spelaren. Om TV: n inte är inställd på rätt ingångsläge, behöver du inte se bilden från spelaren.

2 Kontrollera videoanslutningskablar. Om de inte är ordentligt inkopplad (eller har blivit frånkopplad), behöver du inte se en bild tills de är ordentligt anslutna.

3 Kontrollera TV: ns huvudströmkabeln för att se om den är ansluten. TV måste vara på för att få en bild av spelaren.

Inget ljud

4 Justera ljudingången på ljud mottagaren tills du börjar höra ljud från spelaren. Om din receiver inte är inställd på rätt ljudingång, behöver du inte höra ljud från inspelaren.

5 Kontrollera ljudanslutningskablar. Om de inte är ordentligt inkopplad (eller unplugged), behöver du inte höra ljud från inspelaren tills de är ordentligt anslutna.

6 Kontrollera om skador på ljudanslutningskabeln. Om den är skadad, måste du köpa en ersättningskabel.

Recorder startar inte uppspelning

7 Rengör skivan. En smutsig eller repad skiva kan inte spela ordentligt. Ta en mjuk, luddfri trasa och försiktigt gnugga från mitten av uppspelningssidan (den blanka sidan) av skivan till ytterkanterna på skivan (inte gnugga i en cirkulär rörelse, eftersom du riskerar permanent skada på skivan).

8 Ändrar inspelarens betyg inställningar. Om du har föräldra betyg på brännaren set, kan det förhindra uppspelning av vissa DVD-skivor. Tryck på "Setup" på fjärrkontrollen och välj "Lås" alternativet. Välj "Rating" och välj "No Limit" alternativet. Ange ditt fyrsiffriga lösenord när det efterfrågas.

9 Kontrollera att skivan är ordentligt insatt i skivfacket. Tryck på "Open / Close" -knappen på fjärrkontrollen för att öppna facket. Om skivan inte är ordentligt, justera skivan tills det sitter i facket på rätt sätt, och tryck sedan på "Open / Close" igen för att stänga facket.