Checklista för att segla runt världen

January 26

Checklista för att segla runt världen


Segling runt om i världen kan vara ett bra sätt att se olika länder och kulturer, men det är ingen liten bedrift och äventyrare måste vara beredd på några omständigheter. Noggrann planering och insamling av lämpliga leveranser kan spara en massa problem senare. Varje sjöman bör tänka på sina destinationer och där han kan fylla på leveranser på vägen.

Första hjälpen Checklista

Checklista för att segla runt världen

En stor första hjälpen-kit är nödvändig för långa seglatser.

Se till att du har en omfattande första hjälpen-kit och all utrustning som du har använt, eller som kan ha löpt ut, ersätts. Satsen bör innehålla allt för små skador (bandage och salva) för att trösta objekt (läppbalsam och smärtstillande). Också innehålla poster såsom selar, bränna salva och kortison kräm för allvarligare skador. Se till att du har tillräckligt med första hjälpen för att hålla för de längre benen på resan. Du kan gå igenom föremål såsom plåster och ögondroppar snabbt.

Planera

Checklista för att segla runt världen

Planering för resan kommer att bidra till att förhindra några överraskningar.

Se till att du har kartlagt ut rutten och att du vet var dina längsta ben resan kommer att bli så att du kan planera därefter. Du måste fylla på färskvaror vid varje stopp du gör. Var noga med att ersätta alla andra objekt som du har använt vid varje stopp. Byte av första hjälpen är särskilt viktigt.

När du planerar din resa, ta reda på vilken typ av dokumentation som du måste ha på varje plats där du slutar. Glöm inte att få nödvändiga viseringar i förväg och se till att ditt pass är up-to-date och inte löper ut i den tid du kommer att vara borta.

Dubbelkolla att du har alla tillbehör du behöver för din navigations kit. Kompasser, pennor, linjaler och en loggbok är några av de objekt som du behöver.

PFDs och flytvästar

Checklista för att segla runt världen

En flytväst eller flytväst kommer att hålla dig flytande i vattnet.

Alla som kommer att vara ombord fartyget behöver en flytväst (flytväst) eller flytväst. PFDs är mindre skrymmande och kommer att hålla dig flytande när du är i vattnet. De är lättare att röra sig i när du arbetar på båten. Flytvästar är utformade för att vända en medvetslös person över i vattnet. De finns i ljusa färger och har oftast en visselpipa. De är mer skrymmande men kommer hålla sig flytande längre än en flytväst.

Emergency Kit

Checklista för att segla runt världen

Bloss kan hjälpa räddningspersonal att hitta din plats.

Du vet inte vad du kommer att ställas inför på ett runt-världen resan. Det är bra att vara beredd på allt. En nödsituation kit bör innehålla torkad mat och färskvatten, nödsignaler, nödbelysning, visselpipor och en batteridriven radio.