Hur får MP4-filer till en iPhone 3G

May 9

iPhones kan läsa och spela ett brett utbud av multimedia filtyper grund av det stora antalet innehålls alternativ via iTunes. MPEG-4 multimediafiler innehåller ofta både ljud- och videoinnehåll som kan visas och lagras på en iPhone. ITunes Store använder denna behållare format för musik, ljudböcker, podsändningar och vissa filmer så att du kan ladda ner en MP4-fil direkt till biblioteket telefonens innehåll. För att få video MP4-filer på din iPhone 3G, kan du skicka filer till e-postadressen är konfigurerad på din iPhone eller har en annan smart telefon användare MMS (Multimedia Messaging Service) meddelande dig .MP4 filen.

Instruktioner

Audio MP4-filer

1 Tryck på ikonen iTunes på din iPhone 3G startskärmen.

2 Sök i iTunes-biblioteket genom att trycka på "Sök" längst ned i navigeringsmenyn. Skriv in .MP4 innehåll du vill ladda ner. En lista med sökresultat visas separerade med innehållstypen.

3 Tryck på namnet på den ljudfil som du vill hämta. Klicka på "Download" eller "Köp" bredvid objektet. Nedladdningen börjar och kan ses genom att klicka på menyn "Mer" i det nedre högra hörnet.

4 Tryck på iPod-symbolen på skrivbordet när nedladdningen är klar. Alla MP4 ljudfiler som hämtats till telefonen sparas i iTunes musikbibliotek, som nås via iPod-symbolen.

.MP4 Fildelning

5 Öppna ditt e-postkonto på datorn. Fäst .MP4 videofil till e-post genom att klicka på "Anslut" och lokalisera filen på din dator. Ange din egen e-postadress i fältet Mottagare. Klicka på "Skicka" när den bifogade filen lästs in.

6 Öppna e-post från din iPhone. Klicka infästningen längst ned i din e-postfönster. Infästningen kommer att öppnas i ett nytt fönster.

7 Klicka på "Play" -knappen för att starta .MP4 videofil.

MP4 Video Download

8 Tryck på "iTunes" app på din iPhone skrivbordet. Du kan också få tillgång till iTunes från datorn och synkronisera dina nedladdningar till din iPhone via USB.

9 Sök efter den .MP4 video du vill hämta genom att trycka på "Sök" längst ned på skärmen.

10 Skriv in namnet på videon och klicka på "Go". En lista över video sökresultat visas. Tryck på videon du vill ladda ner.

11 Tryck på knappen till höger om titeln innehåller priset på video eller ordet "gratis". Du kommer att bli tillfrågad om ditt iTunes lösenord. Ange ditt lösenord och klicka på "OK". Hämtningen påbörjas omgående och spara på din musik / videobibliotek. Synkronisera din iPhone till datorn med USB-kabeln.

Tips

  • Om du får ett MP4 videofil via MMS, klicka på den blå pilen till höger om videoklippet. Du kommer att se en liten vit Dela ikon i det nedre vänstra hörnet av skärmen. Peka på denna ikon och klicka på "Spara Video" för att ladda ner video till din musik och videobibliotek.
  • En hel del av de videoklipp som du kan ladda ner från iTunes Store är i MOV-format. De har vissa MP4 video; se till att du hämtar rätt video filtyp som du vill.