Hur Synkronisera Windows Media Player 11 med en mobil enhet

July 30

Windows Media Player 11 hanterar och spelar ljudfiler lagrade på din dator. Dessutom kan du använda spelaren för att synkronisera dina ljudfiler till din bärbara digitala musikspelare. Du kan synkronisera din mobila enhet automatiskt varje gång enheten är ansluten till datorn, eller så kan du manuellt synkronisera ljudfiler som du vill lägga till din bärbara musikspelare.

Instruktioner

Anslut Mobile Device

1 Öppna Windows Media Player 11 på datorn och slå på den mobila enheten.

2 Anslut den mobila enhetens USB-kabeln till USB-uttaget på datorn, och anslut den andra änden till datauttaget på din mobila enhet. Windows Media Player 11 analyserar enheten och avgör om det automatiskt kan synkronisera eller om det behövs en manuell synkronisering. Den automatiska alternativet väljs om enheten kan hålla hela musikbiblioteket, och manuell väljs om den inte har tillräckligt med lagringsutrymme.

3 Klicka på "Finish" i "Automatic" eller "Manual" fönstret.

automatisk synkronisering

4 Klicka på pilen under "Sync" -fliken och välj "Portable Media Device" och "Set Up Sync." Ett fönster som heter "Device Setup" visas på skärmen.

5 Välj den spellista du vill automatiskt synkroniseras genom att klicka på det under "Tillgängliga spellistor" och sedan klicka på "Lägg till" -knappen.

6 Ta bort en spellista från "spellistor Sync" genom att klicka på spellistan och sedan klicka på "Ta bort".

7 Klicka på "Finish" längst ned i fönstret för att spara dina inställningar. Varje gång du ansluter den mobila enheten till datorn, synkroniserar det du har valt spellistor.

manuell synkronisering

8 Klicka på "Sync" -fliken i Windows Media Player 11 för att öppna listan över filer som ska synkroniseras.

9 Dra varje spellista, album och låt du vill synkronisera till din mobila enhet från biblioteket i synkroniseringslistan.

10 Klicka på "Start Sync" knappen längst ned i fönstret när du är klar att lägga till alla musikfiler till listan. Filerna överförs till den mobila enheten.