Hur man använder en Nikon 18-200

April 16

Hur man använder en Nikon 18-200


Nikon 18-200 lins är en avancerad digital SLR-objektiv som är utformade för att passa alla Nikon D-serien organ. Den har en maximal bländare på f3.5 och minst inställning f22. Nikon 18-200 objektivet har ett stort zoomomfång, så att du kan använda den för både vidvinkel och telebilder. Objektivet har Nikons signatur vibrationsreduceringssystem, vilket ökar bildstabilitet med upp till fyra stopp. Objektivet har en 72 mm filtergänga och väger 19,8 oz.

Instruktioner

1 Montera Nikon 18-200 lins genom att först placera den röda pricken på monteringssidan av linsen. Leta den röda pricken på monteringsfästet av Nikon kamerahuset du använder. Placera linsen på kroppen så att de röda prickarna stämmer. Vrid objektivet medurs tills du hör ett klickande ljud.

2 Vrid zoomringen, som ligger bakom filtergänga att justera zoom. Den mm inställningen 18 ger den bredaste vinkeln möjligt. Den mm Inställningen 200 är den längsta zoominställningen och förstorar bilden med 11,1. Anslutning av kameran på ett stativ vid inzoomning till 200 mm förhindrar kameraskakningar och kommer att eliminera oskärpa i bilden.

3 Manuellt fokusera på motivet genom att ställa in fokus switch, som ligger vid klockan 9 positionen av linsen till "M." Vrid fokusringen för att ställa in skärpan i bilden. Vrid fokusknappen tillbaka till "A" för att låta kameran använda autofokus.

4 Slå på vibrationsreducering genom att VR-omkopplaren på "On". Välj om du vill att VR-läge i "aktiv" eller "Normal" och fastställas. "Aktivt" VR-läge är bäst för skott där fotografen rör sig, till exempel i ett fordon i rörelse. "Normal" VR-läge är bäst för skott där fotografen står stilla, till exempel panorering skott. Stäng alltid vibrationsreducering när du använder ett stativ.