Hur man använder en bärbar DVD Car Mount

July 18

Hur man använder en bärbar DVD Car Mount


Bärbara DVD Bilstativ är utformade så att du kan installera dem själv utan att behöva skära hål eller lägga till kablage till bilen. Du använder befintliga takbelysning hål och kablar i taket. Installation bör kräva runt en timme.

Instruktioner

1 Wedge en liten skruvmejsel mellan kupolen ljus och taket för att bända upp takbelysning lös. När takbelysning är löst nog att passa fingrarna mellan ljus och taket, dra ut från hålet i taket och ta bort den med händerna. Dra ut kabelstammen från baksidan av takbelysning och stoppa in trådarna i hålet i taket.

2 Placera monteringskonsolen upp över taket hålet och spåra runt den med bladet av snickar kniv för att skära innertaket runt monteringskonsolen. Ta bort monteringsfästet så att du kan ta bort den skurna headliner. Dra ledningarna ner från hålet och montera dem genom spåren på monteringskonsolen.

3 Placera fästet tillbaka över hålet i taket och använd en borr med maskin kranar att borra ett hål genom varje hörn av monteringsfästet i taket. Borra inte djupare än djupet av taket. Maskin kranar skapar gängade hål som tillåter dig att använda skruvar med dem.

4 Sätt fästskruvarna genom hålen i fästet och dra dem i taket med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Skjut DVD montera på monteringskonsolen och anslut ledningsnätet i DVD-spelaren.