Information om 2008 Jeep Commander

September 12

2008 års modell inledde några mekaniska och elektroniska förändringar för full storlek Commander. Jeep ökade kraften i mid-range 4,7-liters V-8 motor och erbjöd en fem-sits modell för första gången, vilket möjliggör mer lastutrymme för dem som inte behöver plats för sju också. Jeep sattes också en valfri Sirius Backseat TV, som kunde komma åt tre barns kanaler, såväl som in-dash mygig pekskärm infotainment center.

drivlina

Basen-nivå motor erbjuds på Commander var en 3,7-liters V-6 som producerade 210 hästkrafter och 235 foot-pounds av vridmoment. Mid-level 4,7-liters V-8 makt ökade med 70 hästkrafter för 2008 års modell, vilket den totala produktionen till 305 hästkrafter och 334 foot-pounds av vridmoment. Top-of-the-line motor erbjuds var en 5,7-liters V-8 som genererade 330 hästkrafter och 375 foot-pounds av vridmoment. Ett urval av bak-eller fyrhjulsdrift erbjöds i alla utföranden och motoralternativ, och alla modeller innehöll en fyrväxlad automatlåda.

Sport

Nybörjar Commander var Sport modell och riktade dem som önskade mullrande kupéutrymmet hos fordonet men ville bara de mest grundläggande bekvämligheterna. 3,7-liters V-6 var standardutrustning på Commander Sport, medan 4,7-liters V-8 var frivilligt. Detta trim nivå erbjuds ett urval av sittplatser för fem eller sju. Luftkonditionering, elektriska tillbehör, bakre parkeringshjälp, uppvärmda speglar, en CD-spelare och 17-tums hjul var standard på Commander Sport.

Begränsad

Commander Limited försågs med 4,7-liters V-8 motor som standardutrustning och med 5,7-liters V-8 som ett alternativ. Den begränsade trim nivå erbjöds endast med den tredje raden sittplatser alternativ och innehöll en uppsjö av lyxvaror som standardutrustning. Jeep utrustat Commander Limited med en standard bakre backup kamera, regn sensing vindrutetorkare, en dubbel-zons klimatanläggning, en satellit förhållande, makt justerbara pedaler, lädersäten, uppvärmda framsäten, en iPod och hjälpförbindelse, ett mygig underhållningssystem och en taklucka med andra raden takfönster.

På land

Top-of-the-line Commander Over uteslutande drivs med 5,7-liters V-8 motor. Overland presenterade all standardutrustning från Limited modellen, men tillade Bluetooth, en mygig med inbyggt navigationssystem och kraft baklyft-gate för enkel last tillgänglighet. Jeep utrustade exklusiva Over modell med större 18-tums fälgar, medan dess inre presenterade tvåfärgade lädersäten, lägga till en distinkt utseende till sin rymliga kabinen.