Hur man tar bort Injektorer Från en 6,9 International Diesel Engine

September 19

International Harvester Corp gjort en rad åttacylindriga dieselmotorer som används i Ford F-serien pickup lastbilar från 1982 till 1994. Dessa motorer används indirekt insprutning, en form av mekanisk bränsleinsprutning som inte kräver elektronisk styrning. 6,9-litersversion av den internationella dieselmotorn var i produktion från 1983 till 1987. Tillvägagångssättet för att avlägsna bränsleinjektorerna är i allmänhet densamma för alla Ford-bilar som har en 6,9-liters internationella dieselmotor.

Instruktioner

1 Rengör bränsle insprutningsmunstyckena och det omgivande området med ren eldningsolja för att undvika kontaminering av motorn när du tar bort bränsleinjektorerna. Rengöra anslutningarna bränsleledningen till bränsleinsprutaren för att hålla skräp ut ur bränslesystemet. Blås bränsleinsprutarna ren med en luftkompressor.

2 Släpp klämmorna på bränsleledningarna till bränslespridarna och lossa bränsleledningarna från bränslespridarna. Ta bort de läck tees från bränsleinsprutarna och flytta dem ur vägen. Täcka de öppna ändarna av bränsleinjektorerna med plastlock för att hålla smuts borta från bränsleinsprutarna.

3 Vrid bränsleinjektorerna moturs med en hylsnyckel och ta bort dem från insprutningshålen. Täck munstycket ändarna av bränsleinjektorerna med plastlock för att undvika kontaminering bränsle.

4 Extrahera koppar packningen från injektorn hålet med specialverktyg T71P-19703-C, om packningen inte på bränsleinsprutningsmunstycket.

5 Förvara bränsleinjektorerna i en hållare med numrerade hål. Placera varje bränsleinsprutningsdon i hålet som motsvarar den bränsleinsprutningscylindernummer. Detta garanterar att du kommer att installera varje bränsleinjektor till rätt insprutningshålet.