Hur man byter en Escalade Strålkastare

November 10

Om strålkastaren på Escalade är sliten eller skadad, kan du byta ut den. Strålkastaren hålls på plats av tre 10-mm bultar. Två av dessa är direkt synlig när du öppnar huven men den tredje kan endast nås genom hjulhuset. Förutom dessa fästen, men du också ta bort grillen för att få tillräckligt med svängrum för att ta ut strålkastaren. Ta bort alla dessa fästen kan ta en timme eller mer beroende på din styrka.

Instruktioner

1 Stäng av Escalade och prop öppna din huva.

2 Bända bort fäst snaps ovanpå gallret med hjälp av din platt skruvmejsel som en kilande enhet. Dra gallret bort från brandväggen.

3 Ta bort de två översta 10 mm bultar från strålkastaren.

4 Knäböj bredvid din framhjulet och ta bort de två 10 mm bultar som håller stänkskyddet på plats. Dra tillbaka stänkskyddet för att avslöja undersidan av strålkastaren. Ta bort de sista 10 mm bult som håller strålkastaren på plats.

5 Stå framför strålkastaren, grepp det med båda händerna och dra ut den ur dess hålrum. Se till att inte repa stötfånga som du drar. Bända loss med din platt skruvmejsel om det inte kommer ut lätt, men inte rycka bort från Escalade som det fortfarande är kopplad av kablage.

6 Koppla de två kablage som driver vändsignalen och låga och höga balkar och som strålkastaren åt sidan nu att det är fritt från kabelnät.

7 Koppla in de två kablage på baksidan av ersättnings strålkastare och sätta strålkastaren i den öppna håligheten, matcha dubbar på baksidan av strålkastare med fästena i hålrummet. Montera de tre 10-mm bultar, gallret med sina fästen, och stänkskyddet i hjulhuset.