Hur man bygger Speaker Adapter

February 10

Hur man bygger Speaker Adapter


Högtalar adaptrar låta dina högtalare för att ansluta till olika ljudsystem. De kan användas som en extra ljudkälla för en stereo eller vissa dator ljudkort. Det finns olika typer av högtalar adaptrar, RCA, koaxial, 1/4 tum och 1/8 tum adaptrar. Dessa kan skapas med hjälp av samma allmänna metod. Denna guide kommer att använda en 1/4 tums adapter som den primära exemplet. Varje högtalaradapter är för en "sida" och en högtalare. Många ljudsystem spela upp ljud i både "vänster" och "höger" riktningar, vilket innebär att du kommer att behöva göra två adaptrar.

Instruktioner

1 Skär en längd av högtalarkabel. Detta kan vara så länge som önskas.

2 Dela upp de två högtalarkablarna med cirka två inches i varje ände. Detta bör göra högtalarkabeln ser ut som det har en liten "Y" form på båda sidor.

3 Remsor dina kablar. Ta bort cirka 1/4 tum av gummi skyddande beläggning från runt båda trådarna i varje ände. Detta kommer att vara tillräckligt för att löda med.

4 Smält några löda på toppen av din lödkolv. En liten pärla börjar ta form.

5 Tryck på en av högtalarkablarna till en kontakt bakom högtalaren. Överföra bollen av lod på anslutningen. Detta kommer att kyla, vilket gör att tråden att fästa högtalarterminalen.

6 Placera kabeln bredvid den du bara lödas på den andra terminalen. Värm lite lod och upprepa processen att överföra pärla till förbindelsen.

7 Ta bort kroppen av 1/4 tums hane adapter och skjut kroppen ner högtalarkabeln. Detta gör att du kan skruva kroppen igen efter lödning terminalerna. Det kommer att finnas två terminaler.

8 Smält några löda på toppen av din järn.

9 Tryck på en av kablarna till insidan längsta kontakt och överföra pärla av lod. Detta kommer att fästa kabeln till kontakten.

10 Tryck på återstående kabeln till den andra och sista terminal och överföra en del löda till detta sammanhang.

11 Skruva kropp 1/4 tums adapter igen. Du bör nu kunna ansluta det till ljudutgångar och höra ljudet via högtalaren.