Hur man optimerar en BlackBerry Storm Batteri

January 31

De flesta människor med BlackBerry Stormar kommer att använda sin telefon för mycket mer än enkla telefonsamtal eller SMS-meddelanden. Du kan surfa på webben, ladda upp musik, synkronisera telefonen med din dator och ladda ner olika applikationer. Men efter ett tag kan börja märka att din telefon inte kommer att hålla samma mängd batteritid som det en gång gjorde. Det finns ett par tips och fästingar som du kan följa för att se till att du optimera Storm batteritid.

Instruktioner

Auto On / Off

1 Tryck på "Home Screen" för att komma till Storm hemmenyn.

2 Välj "Alternativ".

3 Välj "Auto On / Off".

4 Välj de tider som du vill att telefonen automatiskt sätta på och stänga. För bästa resultat, kommer du vill välja tid att stänga av telefonen när du normalt sover. Välj att vända telefonen tillbaka på ett par minuter innan du vaknar på morgonen. Med din telefonen medan du sover - eller inte kan ta emot samtal / meddelanden / e - kommer att avsevärt spara på batteriet.

bakgrundsbelysning inställningar

5 Tryck på "Home Screen" för att komma till Storm hemmenyn.

6 Välj "Alternativ".

7 Klicka på "Skärm / tangentbord."

8 Justera bakgrundsbelysningen till ett lägre nummer. Din bakgrundsbelysning visas mörkare, men du kommer att spara betydande batteritid.

9 Justera tidsgränsen för belysning till "10 sek." Detta kommer att orsaka din bakgrundsbelysning för att stänga av 10 sekunder efter att du har slutat använda telefonen, vilket sparar batteriets livslängd. Klicka på knappen "Back Arrow" och välj "Spara".