Hur får FM-radio på en TV

November 28

Hur får FM-radio på en TV


Även tv vanligtvis används för att visa TV-stationer och filmer, kan du även lyssna på FM-radiostationer genom tv-högtalarna. Du har två olika alternativ när det gäller att spela musik via TV: n. Den första är att ansluta en FM-radio till tv, och den andra är att få satellit-tv-tjänst (t.ex. Dish Network eller DirecTV) eftersom de flesta har satellit radiostationer, ofta med lokala FM-stationer.

Instruktioner

1 Beställ satellittjänsten om du väljer att gå den vägen. Det är bra att ha både TV-program och radio på samma plats; men om du redan använder kabel, du troligtvis inte vill byta tjänster.

2 Anslut RCA-kablarna i "Audio Out" port på radio. Om du inte har de röda och vita ljudportar, kan du ansluta en 3,5 mm-till-RCA-kabel till hörlursuttaget på radion. Detta tar signalen är avsedd för hörlurar och delar av den i de två RCA-kablar.

3 Anslut RCA-kablarna i "Video In" på TV: n även om du inte har den gula RCA-kabel för video.

4 Slå på TV och radio (eller satellitmottagare). Om du använder en satellitmottagare, växla ner genom stationerna tills du hittar de radiostationer. Titta igenom radio listor tills du hittar den station som du letar efter. Om du använder en radio genom att trycka på "Video" på TV: n. Detta ändrar TV: n till videoingång. Även om ingen bild är närvarande, kan du höra alla ljud som kommer från FM-radion.