Hur man tillbaka ett sidospegel

October 8

Hur man tillbaka ett sidospegel


Om du behöver sätta tillbaka sidospegel på din bil, kan du spara lite pengar genom att göra det själv, snarare än att ta det till en mekaniker. Du kommer att behöva några vanliga hushåll verktyg och lite tålamod, men du kan få det gjort snabbt. Tänk på att du sätter tillbaka de flesta sidospeglar kommer att ha många gemensamma steg, men varje märke och modell kan skilja sig något. Vissa skillnader kan omfatta olika typer av skruvar, deras placering, fäst positioner och om du behöver koppla in elektriska ledningar.

Instruktioner

1 Öppna dörren på bilen och rulla ner rutan hela vägen.

2 Lokalisera alla skruvar på insidan dörrpanelen och ta bort dem. Vissa skruvar kan döljas med ett plastlock; Använd en liten platt skruvmejsel så att det hoppar ut så att du kan komma åt skruvarna.

3 Ta bort alla Torx-skruvar på insidan panelen. Du kommer vanligtvis att hitta dessa ovan och under armstödet.

4 Bända bort den inre dörrpanelen, på toppen, där spegel fäster, med en liten pry verktyg. Se till att du lindar brytverktyget i en butik trasa för att skydda bilens färg.

5 Rada upp dubbar på sidospegel med dörrkarmen hålen. Dra ner dem med muttrarna finns inuti dörrpanelen. Om det inte finns några nötter, måste du köpa nya. Koppla in alla elektriska ledningar enligt färgkod på spegeln och dra åt packningen.

6 Testa spegeln att se till att det fungerar. När verifierats ersätta dörrpanelen och alla skruvar. Se till att du byter insidan dörrpanelen korrekt innan åtdragningen alla skruvar.