Hur man tråd en Pyramid kungliga Red Amp

October 9

Hur man tråd en Pyramid kungliga Red Amp


Lägga till en Pyramid Kungliga Red förstärkare till bilens ljudanläggning kommer inte bara att leda till mer kraft för att driva subwoofern eller högtalare, kommer det att resultera i bättre prestanda, renare ljud och redcued distorsion. Inkoppling en Pyramid Kungliga Red förstärkare till bilens stereo är inte annorlunda från att ansluta någon annan varumärke amp. När Kungliga Red förstärkaren är kopplad dock måste du avgöra hur många kanaler förstärkaren har, hur många watt den kan producera och vad impedans innan du kan ansluta den till bilens högtalare. Använda en förstärkare kabelsats - som består av alla kablar du behöver för att installera Pyramid kungliga Red förstärkare - kommer att förenkla installationen.

Instruktioner

1 Öppna huven till fordonets motorrum. Leta reda på batteriet. Koppla den svarta negativa (-) batterikabeln med hjälp av en skiftnyckel.

2 Ta bort plastramen som omger stereon med hjälp av en skruvmejsel för att försiktigt bända bort. Ta bort skruvarna som håller stereo på plats. Skjut stereo framåt för att exponera trådarna.

3 Leta reda på blå tillbehörs tråd som kommer från baksidan av stereon. Ta bort en ¼-tums bit tillbehörs tråd plastbeläggning med hjälp av Avisoleringstänger. Wrap en av de nakna trådändarna i matchande tråd från en kabel förstärkare kit runt tillbehörs tråd nakna avsnitt. Linda samband med eltejp. Kör matchande tråd till pyramiden kungliga Red förstärkare. Anslut kabeln till förstärkaren med hjälp av en skruvmejsel.

4 Fäst den röda strömkabeln med in-line säkring från ledningsförstärkaren satsen till den positiva (+) polen på fordonets batteri med den medföljande muttern och en skiftnyckel. Kör strömkabeln genom ett befintligt hål i fordonets brandvägg till pyramiden kungliga Red förstärkare. Anslut kabeln till förstärkaren med hjälp av en skruvmejsel.

5 Anslut RCA patchkablar från kabelförstärkaren satsen i RCA-outs på baksidan av stereon. Kör patchkablar till pyramiden kungliga Red förstärkare. Anslut patchkablar i RCA-ingångar på förstärkaren.

6 Skjut stereo tillbaka på plats och fäst med skruvarna som togs bort tidigare. Tryck på plastramen på plats. Sätt tillbaka negativa batterikabeln.

Tips

  • När du ansluter den röda strömkabeln med in-line säkring till bilens batteri, se till att in-line säkring är placerad nära batteriet.
  • När man kör ledningar till pyramiden kungliga Red förstärkare, se till att hålla den röda strömkabeln och tillbehör tråd från RCA patchkablar. Detta kommer att bidra till att undanröja snedvridningen.
  • Elektriska skador på Pyramid kungliga röda förstärkare kan uppkomma till följd av att koppla den negativa batterikabeln.