Hur man skickar ringsignaler från en dator till en mobil

September 16

Hur man skickar ringsignaler från en dator till en mobil


Du har just hittat den perfekta ringsignal till din mobiltelefon, ladda ned den till datorn och nu du undrar hur man får det från datorn till telefonen. De exakta stegen varierar beroende på vilken modell av telefonen, men grunderna för PC-till-telefon överföring är universella. Med rätt programvara och en kabel för att ansluta din hårdvara, kan du hantera filer på din telefon direkt från din dator. När du har hittat rätt ringsignaler och hämtade dem till datorn, flytta filer till telefonen är en bris.

Instruktioner

1 Installera rätt fil Sync för telefonen på din dator. Många programvaruprodukter finns att välja mellan. Till exempel kräver iPhone iTunes att ansluta till datorn. Windows Mobile-telefoner kräver ActiveSync eller Windows Mobile Device Center, beroende på vilken version av Windows installerat på datorn. För icke-smartphones, tillverkare släpper typiskt File Sync programvara kompatibel med sina telefoner. De flesta av dessa program finns tillgängliga gratis. Om telefonen inte kom med File Sync programvara, gå till tillverkarens hemsida för att hitta och ladda ner kompatibel programvara för detta ändamål.

2 Anslut telefonen till datorn med en datagränssnittskabel. Denna typ av kabel har normalt en mikro-USB-kontakt i ena änden som ansluts till telefonen och en standard USB-kontakt i den andra änden som ansluts till en dator. Om telefonen inte kom med en datagränssnittskabel, kontakta tillverkaren eller en lokal cellulär återförsäljare eller elektronikaffär. När den är ansluten, kan vissa telefoner kräver att du aktiverar ett läge som "USB", "Storage Device" eller "Dataöverföring" direkt via telefonen.

3 Starta telefonens File Sync programvara, om appen inte startar automatiskt när datorn känner av telefonen. Klicka och dra ringsignal filer från datorn till lämplig mapp på din telefon. Om du är osäker på var ringsignaler lagras på din telefon, konsultera bruksanvisningen.

4 Koppla bort telefonen från datorn. Navigera till telefonens ringsignal inställningar. Dina nya ringsignaler bör nu vara tillgänglig för användning.

Tips

  • Vissa telefoner är noga ringsignal ljudfiler och stöder endast vissa format. Innan du hämtar ringsignal filer, särskilt om du köper dem, granska telefonens dokumentation för att se till att filformat är kompatibla med din telefon.