Hur Övervakningskamera Work

May 28

Delar till systemet

En övervakningskamera systemet består av många enskilda delar som ansluter till varandra. En grundläggande systemet ingår en kamera (antingen trådbundet eller trådlöst) som kan antingen fästas på en konsol eller vänster fristående, video- och ljudkablar, kraftkablar och ett displaysystem. Närvaron av ljudet beror på systemet och dina behov, och olika kameratyper finns för olika platser. Utomhus kameror kan anslutas till konsoler och många kommer med kamerahus och inomhus kameror kan väljas beroende på om det är nödvändigt att övervaka ett helt rum eller bara ett litet område. Trådlösa kameror inte behöver video / ljudkablar, men de kommer fortfarande att behöva en kraftkälla (om du väljer kameror med laddningsbara batterier).

Hur de fungerar

Övervakningskameror arbete med ett system som kallas sluten krets TV eller CCTV. Detta innebär att alla komponenter i systemet är direkt kopplade tillsammans, i motsats till att sända för allmänheten. Kameror filmen platser de är inställda på att titta på, och överföra video (och ibland ljud) till skärmar som kan ses i realtid. Data kan överföras trådbundet eller trådlöst, och kan komma från en eller flera kameror. Flera skärmar är bra för flera kameror, eller skärmar kan ställas in för att byta åsikter mellan kamerorna. Trådlösa kameror, istället för att använda kablar överföra data via sändare och mottagare över olika frekvenser.

funktions Överväganden

Flera kameratyper finns för olika ändamål. övervakningskameror standard kan fästas för att visa gator och entréer, men även för stora inomhus rum. Vissa fästen tillåter kameror för att svänga och ta ett bredare perspektiv. Många tak kameror tillåter 360-graders visningsområden. Andra enklare kameror används ofta för att titta på vissa rum (till exempel om du har ett barn att titta på), och många system tillåter kameran feeds ses via Internet från vilken plats som helst.

Trådlösa kameror kan uppleva störningar från hinder, så ju närmare kameran är till mottagaren och färre väggar i mellan, desto bättre. Flera trådlösa kameror med flera frekvenser kan orsaka störningar, så kontrollera vilka frekvenser de använder innan du ställer in flera kameror. Olika kameror kan ha olika upplösningar och klarhet, vilket kan påverka vilket system du vill använda. För utomhuskameror, vara försiktig med klimatet och hur lätt de kan nås för att undvika skador.