Hur man ansluta en iPod till en bilstereo

March 3

Du har investerat i en iPod, men du är trött på att bära runt med dig hela tiden. Så här är hur du ansluta den till din bilstereo. Detta gör att du har tillgång till alla dina favoritlåtar när du vill ha dem. Så länge du har rätt utrustning, är det enkelt att ansluta din iPod till bilstereon.

Instruktioner

1 Besök närmaste elektronik leverans butik som Best Buy eller besöka platsen där du köpte din iPod och leta efter en kassettadapter. Dessa är gjorda speciellt för iPod. Anslut ena änden i din iPod och tryck in kassetten i kassettdäcket på din stereo.

2 Använd en trådlös sändare från din favorit elektronikaffär. Ställ din stereo till en specifik frekvens och fästa sändaren till din iPod. Du hör musiken kommer genom högtalarna.

3 Uppgradera till en nyare bilstereo om du redan har en äldre bil. Det finns massor av radioapparater på marknaden idag som gör att du kan ansluta din iPod direkt i radion. Ställ en försäljning kontorist på bilradion avdelningen för att få hjälp att hitta en radio som kommer att spela din iPod.

4 Leta efter en dockningskontakten från elektronikaffär. Dessa bilagor fungera med de flesta moderna bilstereo och låter dig koppla in din iPod för att spela över högtalarna. Många butiker kommer inte att tillåta dig att återvända dessa, så se till att kontakten fungerar med din stereo innan du öppnar paketet sedan.

5 Har en professionell installera ett extra uttag på din bilstereo eller någonstans på bilen där det är lättillgängligt. När du har extra uttag kan du ansluta i slutet av din iPod-kabeln rakt in i stereo.

Tips

  • Alltid köpa Apple godkända produkter när det är möjligt, eftersom dessa produkter är mer benägna att arbeta med just din iPod. Andra produkter kan göras för allmän MP3-spelare och inte fungerar så bra.