Hur man ställer in en trådlös kamera Security System

March 17

Trådlösa system kamera säkerhet finns på många butiker som Wal-Mart, Fry: s och Best Buy. Dessa system kan användas för att övervaka ditt hem och ägodelar när du är borta. Denna artikel kommer att visa hur man ställer in ett sådant system.

Instruktioner

1 Bestäm vad du vill se på ditt säkerhetssystem. Ytterdörrar, bakdörrar och uppfarter är populära val. Andra alternativ kan omfatta vardagsrum, korridorer och garage.

2 Trådlösa kameror är inte helt trådlöst. De behöver fortfarande en tråd om makten. De flesta system kommer med plug in-adapter för att driva varje kamera. De flesta strömkablarna är fyra till sex fot lång. Placeringen av kamerorna ska vara nära eluttag. Professionella installatörer kan köra elektrisk tråd inuti väggarna och dölja eluttag och adaptrar i kopplingsdosor.

3 Varje kamera kommer att behöva ställas in på sin egen kanal. Gemensamma kanaler för sådana system är märkta A till D eller 1 till 4. Borra hål i väggarna och montera kamerorna med skruvar.

4 Den trådlösa kamera mottagare kommer att placeras bredvid TV. Anslut mottagaren till tv: n med en kabel som har en gul, röd och vit kontakt i varje ände. Vissa system kan ha en "S-video" kontakt och kabel för att ansluta den till TV: n. Mottagaren kommer också att drivas av en plugg i väggadapter. Anslut den till mottagaren och koppla in den i väggen.

5 Ställa in mottagaren på kanal A eller 1 och slå på TV: n. Kanalen av TV kan behöva ställas in på Spel, Video In eller någon annan beteckning ingångarna används. Rådgör med din TV för mer information.

6 Utsikten från kamera som är inställd på kanal A eller en bör vara synlig på TV-skärmen. Luta kameran om det behövs för att få den vy du önskar. Ställ in mottagaren till kanal B eller två och upprepa med kameran som är inställd på B eller 2. Upprepa med de återstående 2 kameror.

7 Mer avancerade användare kan ansluta mottagaren till en videobandspelare, DVR eller dator. Digital video capture-enheter kan användas för att ansluta mottagaren till datorn. Använda video capture programvara kan videon från kamerorna att sändas på Internet med hjälp av programvara som Yawcam eller webcamXP. HomeCamera.com kan också användas för att övervaka dina kameror på Internet.

Tips

  • Använd infraröda lampor för att göra dina kameror se i mörker.
  • Lägg en kastrull och lutningsmekanism för att flytta kamerorna på distans för större täckningsområden.
  • Använd tydliga kupoler att vädersäkra dina kameror om de placeras utomhus.